Σκέφτονται τον γάμο Mila Kunis και Ashton Kutcher

Φήμες θέλουν, το ερωτευμένο ζευγάρι Mila Kunis και Ashton Kutscher, να παντρεύεται σύντομα.

Οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι δημοσιοποίησαν τον έρωτά τους αμέσως μετά τον χωρισμό του Kutcher από την Demi Moore, φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα κι αυτό θέλουν να γίνει στο Ην. Βασίλειο.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι μένει στο Λονδίνο λόγω των γυρισμάτων της ταινίας της Kunis, ‘Jupiter Ascending’ και όπως λένε πληροφορίες,

έχουν δεθεί τόσο πολύ μ’ αυτό το μέρος που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το γάμο τους εκεί. Όπως ανέφερε μία πηγή, έχουν ‘ερωτευτεί’ κι οι δύο το Λονδίνο και ανυπομονούν να παντρευτούν εκεί για να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια.

Το πρώτο μέρος που έχουν σκεφτεί ως πιθανό σημείο για το γάμο τους είναι το Stonehenge, αλλά σκέφτονται επίσης και το Royal Pavilion στο Brighton. Όπως έχει ακουστεί, και ο Kutcher και η Kunis θέλουν ο γάμος τους να είναι κλειστός, με πολύ λίγους καλεσμένους.

Αν και ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τον αρραβώνα τους, φαίνεται ότι η κατάσταση έχει σοβαρέψει μεταξύ τους μιας και πριν λίγο καιρό ο Kutcher γνώρισε τους γονείς της Kunis, όταν εκείνοι τους επισκέφτηκαν ένα Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα