Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια συνταγή του λάθους

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σήμερα στον realfm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως «Όλοι αναγνωρίζουν, ακόμη και η πλευρά του ΔΝΤ, την υπόθεση του λάθους. Αυτό το λάθος έχει στοιχίσει σε ζωές, έχουν χαθεί θέσεις εργασίας, έχουν κλείσει επιχειρήσεις και αντί η κυβέρνηση να το αξιοποιήσει πολιτικά αυτό, βλέπετε

ότι συνεχίζει στην ίδια συνταγή του λάθους».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ , σχετικά με την στάση του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στους αγρότες, σχολίασε: «Νομίζω ότι ο κόσμος σήμερα έχει αντιληφθεί ότι η πολιτική του μνημονίου δεν αποσκοπεί στο να διορθώσει κάποιες από τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας ή να διορθώσει κάποιες ακρότητες που αφορούν συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων. Έχει στοχοποιήσει το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας: ελεύθερους επαγγελματίες, μικροεπιχειρηματίες, τον κόσμο της εργασίας».

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε: «Νομίζω, λοιπόν, στη βάση αυτής της εκτίμησης, θα πρέπει κάθε κινητοποίηση να γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε και να αναδεικνύει αυτή τη διάσταση και να κερδίζει τη συναίνεση της ίδιας της κοινωνίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα