Σοβαρές καταγγελίες Κούβαρη για Λυκουρέντζο

Σκληρή επίθεση κατά του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά Κώστας Κούβαρης, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Στο πλαίσιο της μάχης μέχρις εσχάτων που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στην οδό Αριστοτέλους και τους φαρμακοποιούς, και στο περιθώριο της έκκλησης των επικεφαλής των Φαρμακευτικών Συλλόγων της χώρας, οι οποίοι σημειωτέον πρόσκεινται σχεδόν όλοι στη Νέα Δημοκρατία,

ο Κώστας Κούβαρης χαρακτήρισε “ανάξιο” τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, και τον κατηγόρησε ευθέως για “χατίρια” προς συγκεκριμένα συμφέροντα, αναφορικά με το ποιοι θέλουν να έχουν ανοιχτά τα φαρμακεία τους κάθε μέρα, και διευκολύνονται έτσι από τη σχετική πρόθεση του υπουργείου Υγείας για πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας.

Σύμφωνα με τον κ. Κούβαρη, οι διατάξεις του νομοσχεδίου Λυκουρέντζου είναι “φωτογραφικές”, ενώ ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειριαά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, και υποστήριξε ότι ο Ανδρέας Λυκουρέντζος επιχειρεί να “χαϊδέψει” συγκεκριμένους εκπροσώπους του κλάδου, παίρνοντας πίσω τις ποινές που είχαν επιβάλλει οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα