Στουρνάρας: Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, ας με βάλει στο κάδρο…

Το γάντι στον ΣΥΡΙΖΑ πέταξε ο Γιάννης Στουρνάρας, αναφορικά με την ενδεχόμενη πρόθεση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να τον βάλει στο κάδρο των ευθυνών για τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ, με συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89.

“Εγώ είμαι εκείνος που έφερα στην Ελλάδα

την αυθεντική λίστα Λαγκάρντ. Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, ας με βάλει στο κάδρο”, ήταν τα λόγια του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος προέτρεξε τους πάντες να μην βιάζονται και να μην προτρέχουν για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλά να αφήσουν τη Δικαιοσύνη να αποφανθεί.

Ο Υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε φυσικά και στις προοπτικές που διανοίγονται το 2013 για την ελληνική οικονομία, σχολιάζοντας με νόημα ότι μετά το δεύτερο εξάμηνο του έτους που… ξεκίνησε χθες, θα πρέπει να περιμένουμε θετικό ρυθμό ανάπτυξης, προσθέτοντας ότι διαβλέπει έντονα στοιχεία προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας.

“Πετύχαμε αρκετά, περισσότερα από όσα είχαμε θέσει ως στόχους. Ο προϋπολογισμός πάει αρκετά καλά, και σε επίπεδο Γενικής Κυβέρνησης έχουμε πλεόνασμα”, τόνισε ο Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος υπογράμμισε ότι θα γίνουν έλεγχοι στη λίστα Λαγκάρντ, και όσοι έβγαλαν τα χρήματά τους έξω θα κληθούν να τα δικαιολογήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα