Συνιστώσες της βίας και των εθνικών εκχωρήσεων

Την ώρα που ο Mr. Tsipras, αγωνίζεται άρον άρον να διευρύνει την πελατειακή του βάση με βαθύ ΠΑΣΟΚ, και να ενώσει τα «ότι να ‘ναι» κομμάτια από το νέο του παιχνίδι, η νεολαία του, έρχεται να θυμίσει πόσεςπολλές και καλές ευρωπαϊκές(;) συνιστώσες έχει!

Η ανακοίνωση της εν λόγω γιαλαντζί επαναστατικής νεολαίας του Κολωνακίου, που αναφέρεται στις τραγικές ημέρες του Δεκεμβρίου του 2008, ως τις δικές τους ημέρες, μόνο τρόμο προκαλεί.
Αγκαλιάζουν όσα συνέβησαν τότε,

δηλαδή λεηλασίες και βανδαλισμούς περιουσιών και των ίδιων των αθώων πολιτών, που κατέστρεψαν μέσα σε μερικές ώρες, τους αγώνες μίας ζωής. Για πάντα. Που οδήγησαν ανθρώπους σε απελπισία και απόγνωση.
Που δυσφήμισαν το κέντρο της Αθήνας για πάντα.
Που έδωσαν το δικαίωμα στον ξένο τύπο να γράφει πως η Αθήνα έχει «επαναστάτες» και όχι διαδηλωτές..

Η ίδια αυτή η  …νεολαία, που το μόνο που γνωρίζει είναι να καταστρέφει, ως μοντέλο ζωής, άλλωστε αυτό είναι το εκπαιδευτικό σεμινάριο που έχει λάβει από τους καλοβολεμένους μέντορές της εντός της Βουλής, έρχεται σήμερα να ζητήσει την επανάληψη των βιαιοτήτων ως μοντέλο σύγχρονης διακυβέρνησης.

Και όχι μόνο αυτό, έρχεται να «διαβάσει» την ιστορία με το δικό της τρόπο, να εκμεταλλευτεί τον τραγικό χαμό ενός παιδιού και να δικαιολογήσει τα δικά της επαναστατικά τερατουργήματα.

Όμως η κακή ανάγνωση, η παράφραση και εν τέλει ο βιασμός της ιστορίας μας, είναι μόνιμο διαστροφικό ταλέντο του ΣΥΡΙΖΑ.
Να θυμίσουμε τους αγώνες που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του, για τα Σκόπια να λέγονται «Μακεδονία»… διαδηλώνοντας!! ακόμη και μέσα στα Σκόπια..

Διαφωτιστικό, το απόσπασμα από την ιστοσελίδα της νεολαίας του Mr. Tsipras (http://www.neolaiasyn.gr/theseis.php?id=228)

«Οι νέοι και οι νέες της Νεολαίας Συνασπισμού υπερασπιζόμενοι και υπερασπιζόμενες την αρχή της αυτοδιάθεσης των λαών, θεωρούμε πως το όνομα ‘‘Μακεδονία’’ μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί από τους γείτονές μας και είναι αυτονόητο δικαίωμά τους. Η ιστορική αυτή ονομασία έχει από χρόνια υιοθετηθεί από τους κατοίκους της περιοχής και αντιστοιχεί στη συνείδησή τους, αφού με αυτή γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Εξάλλου, το όνομα αντιστοιχεί σε πραγματικότητες των διεθνών σχέσεων που διαμορφώθηκαν εδώ και πολλές δεκαετίες, τις οποίες η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακυρώσει.»

Άραγε ποιον εξυπηρετεί, μία κομματική νεολαία, να έχει ως επίσημη πολιτική θέση την εκχώρηση κυριαρχίας της Ελλάδας μας;
Γιατί ο Mr. Tsipras, ανάμεσα στα προγεύματα του με την ξένη πολιτική ηγεσία, δεν βρίσκει το χρόνο να ασχοληθεί με τις επαναστατικές και ανθελληνικές συνιστώσες του;
Με αυτή τη βάση θέλει να κυβερνήσει;;; Με αυτές τις αρχές και αξίες;; 

Ποια είναι η θέση τους για τις δηλώσεις Μπερίσα περί μεγάλης Αλβανίας;;
Μήπως ίδιες με αυτές του «φασιστικού μύθου» 28ης Οκτωβρίου;;
Αλλά τι να πει και ο Μπερίσα, όταν βλέπει ένα κόμμα να υπερασπίζεται το δικαίωμα της Ελληνικότητας για όλους τους λαθρομετανάστες;;

Γιατί;; μόνιμα η Ελλάδα πρέπ

Keywords
Τυχαία Θέματα