«Θα… γλυτώσει το ξύλο ο Φερέιρα και θα το φάμε εμείς!»

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση που του ασκούσαν όλα τα μέλη του ΔΣ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πήρε τη μεγάλη απόφαση να απομακρύνει τον Ζεσουάλντο Φερεϊρα από τον πάγκο της ομάδας.

 Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε πειστεί ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τα εχέγγυα να οδηγήσει τη νέα ομάδα που θέλουν να φτιάξουν στον Παναθηναϊκό, με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ακολουθώντας το πρότυπο της Πόρτο, ώστε να έχουν

μεγάλη μεταπωλητική αξία. Δεν υπήρχαν όμως οι συνθήκες για να γίνει πράξη όλο αυτό το εγχείρημα, πολύ απλά επειδή δεν υπάρχουν χρήματα.

 Η επισήμανση από αρκετούς «Θα γλυτώσει το… ξύλο ο Φερέιρα και θα το φάμε εμείς που τον κρατάμε» μέσα στο ΔΣ που έγινε την περασμένη εβδομάδα, αλλά κυρίως οι προκλητικές δηλώσεις του Πορτογάλου μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, τον έβαλαν σε σκέψεις. Μπροστά στον κίνδυνο να… τον κυνηγούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αλλά και να μείνει η ομάδα κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, ο Αλαφούζος πήρε με… βαριά καρδιά την απόφαση να τον απομακρύνει.

 Προς τα έξω βγαίνει πως η λύση της συνεργασίας είναι κοινή συναινέσει, αλλά ο Φερέιρα θα πάρει σε δόσεις ένα μέρος από τα 1.2 εκ ευρώ που προβλέπονται από το συμβόλαιό του. Κι αυτό επειδή του το ζήτησε ο Γιάννης Αλαφούζος ως χάρη…

Keywords
Τυχαία Θέματα