Θαυμασμός για το ταλέντο του… νάνου του “Game of Thrones”

Πριν το αμερικανικό κοινό την γνωρίσει μέσα από τον ρόλο της ως Shae του ‘Game of Thrones’, η Γερμανίδα ηθοποιός Sibel Kekilli ήταν ήδη πολύ γνωστή στην πατρίδα της, έχοντας ήδη στην κατοχή της δύο βραβεία Lola – τα σημαντικότερα στη χώρα της.

Το να δουλέψει σε μία παραγωγή σαν τον ‘Game of Thrones’ ήταν μία ακόμη πρόκληση για εκείνη μιας και θα ήταν η πρώτη φορά που θα πρωταγωνιστούσε κάπου με ρόλο στα αγγλικά. Όπως είπε η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε, αρχικά αντιμετώπισε προβλήματα στα γυρίσματα όπου αυτό που άκουγε κυρίως ήταν ιρλανδικές,

σκωτσέζικες και αμερικανικές προφορές. Στον πρώτο κύκλο της σειράς είχε χρειαστεί μέχρι και να της μεταφράζουν τα κείμενα στα γερμανικά για να μπορεί να καταλαβαίνει τι έλεγαν. Γρήγορα όμως εξοικειώθηκε με τη γλώσσα.

Αυτός που την βοήθησε πολύ στο να βελτιώσει τα αγγλικά της ήταν ο συμπρωταγωνιστής της στην σειρά, Peter Dinklage - ο οποίος ερμηνεύει τον ‘έρωτα’ της Tyrion Lannister. Όπως ανέφερε η ίδια για τον Dinklage, τον θαυμάζει απεριόριστα ως ηθοποιό και θεωρεί ότι ο τρόπος που ‘παίζει’ στη σειρά είναι καταπληκτικός. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, απολαμβάνει να τον παρακολουθεί να υποδύεται τον Lannister, ειδικά στις σκηνές που μοιράζονται μαζί.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε επίσης για το πόσο σημαντικό είναι για εκείνη ο παρτενέρ που έχει στις δουλειές της, μιας και αισθάνεται ότι η υποκριτική είναι ένα παιχνίδι από το οποίο ο ένας ηθοποιός ‘παίρνει’ από τον άλλον.

Keywords
Αναζητήσεις
game of thrones shey
Τυχαία Θέματα