Τι προσθέτει στον Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι

Οπωσδήποτε προκάλεσε πολλές απορίες η απόκτηση του Γκιόργκι Σερμαντίνι από τον Ολυμπιακό. Λογικό θα μπορούσε να πει κανείς με δεδομένο πως μέχρι και πριν από περίπου δύο μήνες η έκτη θέση ξένου που παρέμενε κενή στους Πειραιώτες προορίζονταν για περιφερειακό. Θα θυμούνται ίσως οι περισσότεροι η προσπάθεια που έγινε για τον Ντιόντε Κρίστμας, πριν ο Αμερικανός γκαρντ καταλήξει στην ΤΣΚΑ.

Πολλά άλλαξαν από τότε και ίσως η (δεδομένη) ενίσχυση του Παναθηναϊκού

στη φροντ λάιν να έπαιξε τον ρόλο της στην αλλαγή ρότας από την πλευρά των «ερυθρόλευκων».

Ακόμα και αυτό όμως να μην ισχύει, είναι σίγουρο πως από τον Ολυμπιακό έλειπε ένας παίκτης με το ύψος του Γεωργιανού σέντερ (2.14μ.) που να είναι καλός στον «αέρα». Να παίρνει δηλαδή ριμπάουντ, αλλά πολύ περισσότερο να είναι σε θέση να αλλοιώνει τα σουτ των αντιπάλων. Χάινς και Μαυροειδής είναι ικανότατοι αμυντικοί. εδάφους, ενώ ο Πάουελ δεν είναι και ο καλύτερος στα. μετόπισθεν.

Βάλτε στον λογαριασμό και τη σημαντική βελτίωση που έχει να επιδείξει και στο επιθετικό κομμάτι ο Σερμαντίνι και τότε έχετε όλο το πακέτο. Αναμφίβολα δεν πρόκειται για μεταγραφή που θα ξεσηκώσει τον κόσμο (κάτι τέτοιο άλλωστε δεν το έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός), αλλά για μια στοχευμένη κίνηση ουσίας. Καμιά φορά αυτές μετράνε περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα