Το 90% (των Δημοκρατικών) θέλει τη Χίλαρι υποψήφια το 2016

Ο Τζέιμς Κάρβιλ και ο Τζορτζ Στεφανόπουλος ήταν οι δυο πιο στενοί πολιτικοί σύμβουλοι του Μπιλ Κλίντον, την εποχή που ο τότε Κυβερνήτης του Άρκανσα έδινε μάχη με τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο αλλά και… με τον εαυτό του, για να ξαναφέρει τους Δημοκρατικούς στον Λευκό Οίκο, στις προεδρικές εκλογές του 1992.

Ο Κλίντον τα κατάφερε και έμεινε εκεί για δυο θητείες, αφού στις εκλογές του 1996 κέρδισε και τον Μπομπ Ντόουλ. Μεσολάβησαν οκτώ χρόνια

Ρεπουμπλικανών, υπό τον Τζορτζ Μπους τον νεώτερο, σήμερα μπήκαμε στη δεύτερη θητεία του Δημοκρατικού Μπαράκ Ομπάμα, και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στις εκλογές του 2016.

Εκεί όπου, σύμφωνα με τον Τζέιμς Κάρβιλ, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή του… Τζορτζ Στεφανόπουλος στο ABC,  η Χίλαρι Κλίντον είναι εκείνη που ενσαρκώνει τις προσδοκίες των Δημοκρατικών για μια νέα επικράτηση απέναντι στους Ρεπουμπλικανούς.

“Αυτό που ξέρω είναι ότι περίπου το 90% των Δημοκρατικών σε ολόκληρη τη χώρα θέλει τη Χίλαρι να είναι υποψήφια το 2016. Είναι η μόνη που μπορεί να κερδίσει με διαφορά την αναμέτρηση. Δεν γνωρίζω ωστόσο τις δικές της προθέσεις. Δεν ξέρω δηλαδή αν εκείνη θέλει να είναι υποψήφια”, δήλωσε ο Τζέιμς Κάρβιλ, ο οποίος εκτός από σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον είναι φίλος της οικογένειας, και άτυπος σύμβουλος και της ίδιας της Χίλαρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα