Το “δίδυμο που σκοτώνει” ετοιμάζεται για… συνέχεια

Μπορεί η Tina Fey και η Amy Poehler να μην παρουσιάσουν ξανά μαζί τις Χρυσές Σφαίρες, όμως όπως φαίνεται θα ξαναβρεθούν η μία δίπλα στην άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Fey και η Amy βρέθηκαν πρόσφατα στα γυρίσματα του ‘Anchorman: The Legend Continues’, την πολύ-αναμενόμενη συνέχεια του ‘Anchorman: The Legend

of Ron Burgundy’. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Will Ferrell, Steve Carell, Kristen Wiig, Harrison Ford, Paul Rudd και Christina Applegate.

Τί ρόλους θα ερμηνεύσουν οι δύο ηθοποιοί ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί, αν και απ’ ότι ακούστηκε, η εμφάνισή τους στην ταινία θα είναι μικρής διάρκειας. Σύντομη εμφάνιση κατά ένα περίεργο λόγο επίσης, θα κάνει και ο Harrison Ford, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πριν λίγο καιρό.

«Περίεργο… δεν είδα στις σκηνές όλα όσα έκανα στα γυρίσματα», είχε πει ο Ford προσθέτοντας πως ο ρόλος του θα μπορούσε άνετα να ‘βγει’ τελείως από το σενάριο αν χρειαζόταν, θέλοντας έτσι να δείξει πόσο μικρός και χωρίς ιδιαίτερης σημασίας είναι ο ρόλος του στην ταινία.

Ο πρωταγωνιστής Will Ferrell από την άλλη δηλώνει πόσο ενθουσιασμένος είναι με την ταινία κι ότι πρόκειται για μία εκπληκτική συνέχεια του πρώτου ‘Anchorman’.

Keywords
Τυχαία Θέματα