Το… όνειρο του J.J. Abrams για τον “Πόλεμο των Άστρων”

Σε ‘master’ των ταινιών επιστημονικής φαντασίας φαίνεται πως εξελίσσεται ο J.J.Abrams. Μετά τη σκηνοθεσία του ‘Star Trek into Darkness’, παίρνει σειρά το πολύ-αναμενόμενο ‘Star Wars’.

Ο σκηνοθέτης ο οποίος αυτό τον καιρό βρίσκεται στο Λονδίνο για την προώθηση του ‘Star Trek’ δηλώνει κατενθουσιασμένος με το γεγονός ότι αναλαμβάνει την σκηνοθεσία μίας επικής ταινίας όπως το ‘Star Wars’, ειδικά από τη στιγμή που κι ο ίδιος έχει υπάρξει φανατικός θαυμαστής της διάσημης σειράς ταινιών ως παιδί.

«Μου φαίνεται απίστευτο

ακόμα και το γεγονός ότι απαντάω σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με την συγκεκριμένη ταινία. Δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα ήμουν μέρος κάποιου ‘Star Wars’!», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Σε ερωτήσεις όπως αν θα σκηνοθετήσει και τα επόμενα 2 επεισόδια της νέας τριλογίας, ή αν θα δεχτεί την βοήθεια του George Lucas, ο J.J. Abrams δεν έδωσε κάποια απάντηση.

Ανέφερε πως αισθάνεται τεράστιο χρέος απέναντι στη φήμη της θρυλικής σειράς και θέλει οπωσδήποτε να αφήσει ικανοποιημένο το κοινό που σίγουρα ανυπομονεί τόσα χρόνια γι’ αυτή τη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα