Το ΠΑΣΟΚ περνάει στην εποχή Ανδρουλάκη

Τον νέο Γραμματέα του εκλέγει σήμερα το ΠΑΣΟΚ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να έχει το… χρίσμα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, και σε συνδυασμό με τη χθεσινή εκλογή του Παύλου Χρηστίδη στη θέση του προέδρου της νεολαίας, το Κίνημα γυρίζει σελίδα.

Η εκλογή Ανδρουλάκη γίνεται με… απευθείας ανάθεση, καθώς

δεν αναμένεται να υπάρξει αντίπαλος, όπως άλλωστε συνέβη και με τις δυο τελευταίες εκλογές νέου αρχηγού, το 2004 με τον Γιώργο Παπανδρέου και το 2012 με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς αμφότεροι ήταν οι μοναδικοί υποψήφιοι στις σχετικές ψηφοφορίες.

Το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος δείχνουν να επενδύουν στη δυναμική της υποψηφότητας Ανδρουλάκη, λόγω και του νεαρού της ηλικίας του, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι στο εσωτερικό του Κινήματος, που του έχουν κολλήσει εδώ και αρκετό καιρό την ταμπέλα του “πράσινου Τσίπρα”.

Εκτός από τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής που προέκυψε από το πρόσφατο Συνέδριο, σήμερα θα υπάρξει εκλογή και νέου Πολιτικού Συμβουλίου, με τα 170 νεοεκλεγέντα μέλη της Π.Ε. να επιλέγουν τους 13 που θα απαρτίζουν το Π.Σ, σε μια αναμενόμενη μάχη ισορροπιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα