Το «τουρκικό» αμόρε του Γκιντογκάν… συνεπαίρνει τη Γερμανία

Όχι, δεν πρόκειται για το νέο σίριαλ τουρκικής παραγωγής που μάγεψε τους Γερμανούς, αλλά για την δημοσιοποίηση της σχέσης μεταξύ δύο διάσημων συμπατριωτών τους, τουρκικής πάντως καταγωγής, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους.

Εκείνος, ο 22χρονος Ilkay Gündogan, ο ραγδαία ανερχόμενος ποδοσφαιριστής που με ψυχραιμία ευστόχησε στο πέναλτι δίνοντας στην Μπορούσια Ντόρτμουντ την ευκαιρία να ισοφαρίσει στον τελικό του Champions League.

Εκείνη, η 27χρονη Sila

Sahin, η νεαρή ηθοποιός καθημερινής τηλεοπτικής σειράς του RTL που θαμπώνει με τις χορευτικές της ικανότητες τους τηλεθεατές του «Let´s dance», γερμανικής έκδοσης του «Dancing with the stars».

Οι δυο τους, παρότι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν βλέπονται συχνά, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη σχέση τους και μιλούν πλέον ανοιχτά για σφοδρό έρωτα που κάνει τα κινητά τους τηλέφωνα να βρίσκονται στα πρόθυρα της ανάφλεξης!

Ο τέως της Sahin, από πάππου Γερμανός, Jörn Schlönvoigt, συμπρωταγωνιστής της στην ίδια σειρά, δηλώνει χαρούμενος για την ευτυχία της, παραδέχεται όμως ότι το έχει ρίξει στη γυμναστική προσπαθώντας να την ξεχάσει.

Στο τελικό της Παρασκευής η Sila Sahin θα επιχειρήσει να κατακτήσει την πρώτη θέση του σόου, ούσα το μεγάλο φαβορί. Κι ενώ ο ένας θα είναι σίγουρα καρφωμένος στον δέκτη του καμαρώνοντας, είναι βέβαιο, για την κατάκτησή του, ο άλλος, υποθέτουμε, θα ιδρώνει σε κάποιο γυμναστήριο απωθώντας τις … χαμένες πατρίδες. Να λοιπόν και κάπου που στο τέλος δεν κερδίζουν πάντα οι «Γερμανοί». Εκτός εάν …

Keywords
Τυχαία Θέματα