Τσίπρας: Δεν έσβησε η ΕΡΤ, αλλά η τρικομματική κυβέρνηση (video)

Επίθεση στην τρικομματική κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Τσίπρας μιλώντας σε ανοικτή εκδήλωση στο πανεπιστημιακό κτίριο Παπαστράτου στο Βόλο.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε βέλη σε Στουρνάρα και Σαμαρά και με αφορμή το mail από

το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με την αναμετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤ λέγοντας πως «δεν είμαστε στην εποχή που κάποιοι μπορούσαν να κόβουν την εικόνα. Είναι εκατοντάδες τα sites που μεταδίδουν την εικόνα της ΕΡΤ. Έβαλαν τον “συνταγματάρχη” Στουρνάρα να στείλει επιστολή σε όλους τους σταθμούς απειλώντας ότι αν Galleryδεν διακόψουν την εκπομπή, θα κλείσουν.

«Άραγε από ποια σκοτεινή εποχή είναι βγαλμένες αυτές οι αποφάσεις; Θα προτείναμε στον κ. Στουρνάρα να στείλει αυτήν την επιστολή και στην ΕΒU» συνέχισε ο κ. Τσίπρας τονίζοντας ότι «αυτές είναι πρακτικές που γιγαντώνουν τη φωτιά της αντίδρασης. Μετά από αυτό δεν υπάρχει site που να μην ζητάει να αναμεταδώσει το σήμα της ΕΡΤ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα αποκτήσει πολλαπλάσια τηλεθέαση από αυτήν των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης. Δεν βρισκόμαστε στο 1967, να το καταλάβει αυτό ο κ. Στουρνάρας και ο κ. Σαμαράς».

Για το θέμα της ΕΡΤ ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε «συγκλονιστική» τη σημερινή συγκέντρωση της Πέμπτης έξω από το Ραδιομέγαρο της Μεσογείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα