Τζήμερος: Νεκρός λόγω Βούτση!

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Νίκου Βούτση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος “Δημιουργία ξανά”, Θάνος Τζήμερος, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, σχολιάζοντας τη σημερινή δολοφονία αστυνομικού.

Η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου έχει τίτλο “Νεκρός λόγω Βούτση”, και αναφέρει:

“Ακόμα ένας αστυνομικός

νεκρός. Ένα νέο παιδί δολοφονημένο α) από τους εγκληματίες που η χαλαρότητα του “σωφρονιστικού” συστήματος έκανε εύκολη την απόδραση β) από την αριστερίστικη ΒΛΑΚΩΔΗ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ταυτόχρονα αντίληψη που θέλει τον αστυνομικό να μην τραβάει πρώτος όπλο.

Άρα, ηλίθιοι νομοθέτες, το αν θα ζει ή όχι ο αστυνομικός επαφίεται στο πόσο καλό σημάδι ξέρει ο εγκληματίας! Αν είναι εύστοχος ή αν κρατάει πολυβόλο, ο αστυνομικός θα είναι πρόβατον επί σφαγήν!

Ζητούμε εδώ και τώρα, την αλλαγή του εγκληματικού νόμου. Ο αστυνομικός θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να δρα κατά την κρίση του. Αν δεν έχετε εμπιστοσύνη στην εκπαίδευσή του, να τον εκπαιδεύσετε! Αν δεν έχετε εμπιστοσύνη στην ιδιοσυγκρασία του και φοβάστε την πιθανότητα ενός Κορκονέα, να βρείτε αυτούς που είναι κατάλληλοι να τους εξοπλίσετε σαν αστακούς και να αφοπλίσετε εντελώς τους “τζάμπα μάγκες”.

Αλλά, αστυνομικός να κυνηγάει δραπέτες και να περιμένει να τον λυπηθούν και να μην του ρίξουν, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ!”.

Keywords
Τυχαία Θέματα