Βενιζέλος: Δεν θα νεκραναστήσω το παλαιό ΠΑΣΟΚ

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγει το ΠΑΣΟΚ από το πολιτικό περιθώριο, και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν κρύβει ότι σκοπεύει να αξιοποιήσει πολιτικά τη συγκυρία.

Με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη “Real News”, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ικανοποιημένος από τις τελευταίες

εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, αναρωτιέται μάλιστα χαρακτηριστικά “τι παραπάνω θα μπορούσε να έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ”, και προβλέπει ότι το Κίνημα θα βγει από την ιστορία αυτή πιο ισχυρό και περισσότερο ωφελημένο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δίνει μεγάλη έμφαση στο Συνέδριο που έχει μπροστά του το ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι σκοπός του δεν είναι να επιτρέψει στην εσωστρέφεια να… μολύνει περαιτέρω τα κύτταρα του πολιτικού οργανισμού στην ηγεσία του οποίου βρίσκεται, και σχολιάζει ότι “δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τη νεκρανάσταση ενός παλαιού ΠΑΣΟΚ”.

Όσο για την κόντρα του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος της δίνει πολιτικές διαστάσεις, σημειώνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον να τεθεί το ΠΑΣΟΚ στην εμπροσθοφυλακή της αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτηρίζει εκφραστή της οπισθοδρόμησης και του συντηρητισμού.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πάντως αφήνει αιχμές και κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για τη συμπόρευσή τους με τη Χρυσή Αυγή στην κατάθεση πρότασης για σύσταση Προανακριτικής για τη διερεύνηση των ευθυνών του ίδιου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα