Βρέθηκαν ναρκωτικά, μαχαίρια και κινητά σε ελέγχους στις φυλακές

Ναρκωτικά, μαχαίρια και κινητά βρέθηκαν για ακόμα μία φορά κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικών ελέγχων που πραγματοποίησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Γρεβενών και Τρικάλων το τελευταίο πενθήμερο.

Ειδικότερα κατά τους ελέγχους στις φύλακες Τρικάλων, την προηγούμενη Πέμπτη και την Κυριακή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 1,9 γραμμαρίων, τρία αυτοσχέδια σιδερένια μαχαίρια με ισάριθμες υφασμάτινες χειρολαβές (το ένα από αυτά διέθετε και αυτοσχέδια θήκη από χαρτί και νάιλον), δύο κινητά τηλέφωνα, χωρίς κάρτες SIM,

τα οποία ήταν κολλημένα με μαγνήτη στο κάτω μέρος πυροσβεστικών φωλιών, πέντε σιδερένιες βέργες και δύο αυτοσχέδιες σιδερένιες ράβδοι, τύπου κλομπ.

Σε ελέγχους, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στις Φυλακές Γρεβενών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και ένας φορτιστής.

Διενεργείται προανάκριση και σχηματίζονται σχετικές ποινικές δικογραφίες από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, ενώ οι έλεγχοι στα σωφρονιστικά καταστήματα θα συνεχιστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα