Aρχή για τη Σάκκαρη

H Μαρία Σάκκαρη δίνει σήμερα τον πρώτο της αγώνα μετά την αποτυχημένη της προσπάθεια στο Αυστραλιανό Οπεν, αντιμετωπίζοντας τη Σοράνα Κιρστέα (νο 26 στον κόσμο) για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Αμπου Ντάμπι. Η παράδοση δεν την ευνοεί, αφού έχει δύο ήττες σε τρεις αγώνες απέναντι στη Ρουμάνα, που κι αυτή πάντως έχει ξεκινήσει φέτος με ρεκόρ 1-3. Η Σάκκαρη επιστρέφει στο Αμπου Ντάμπι μετά το 2021, οπότε είχε φτάσει ως τον ημιτελικό και εκεί είχε χάσει από τη Σαμπαλένκα. Πέρυσι δεν είχε παίξει, ενώ πρόπερσι δεν είχε γίνει το τουρνουά.

Αλλάζει χρώμα!

Το

νέο μονοθέσιο της Ferrari θα δει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στις 13 Φεβρουαρίου, με  νέα χρώματα. Το παραδοσιακό κόκκινο παραμένει το κύριο χρώμα και θα συνδυαστεί με λευκό και κίτρινο. Η Ferrari, όπως επιμένει συνεργάτης μου λάτρης της Φόρμουλα-1,  έχει ήδη ταράξει τα νερά πριν από λίγες ημέρες  , με τη μεταγραφή του Χάμιλτον που θα τρέχει με την ομάδα της από το 2025.

Θέλουν στο γήπεδο τον πιτσιρικά

Ο Αρης έκανε φοβερό ματς στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισε τη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού για τη 17η αγωνιστική της Basket League, σε μια βραδιά που οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους παίκτες του Καστρίτη. Εκεί, μου είπαν,  ήταν και ένας πιτσιρικάς που βρέθηκε μαζί με τους υπόλοιπους οπαδούς προκειμένου να δει από κοντά τα ινδάλματά του. Ο ίδιος πήγε μάλιστα στο αεροδρόμιο με πατερίτσες, γεγονός που κίνησε το ενδιαφέρον της ΚΑΕ η οποία με μήνυμά της ανακοίνωσε ότι τον… ψάχνει: «Χθες η κάμερα ενός απλού οπαδού του ΑΡΗ Midea, «τσάκωσε» αυτόν τον απίθανο πιτσιρίκο που πήγε να πανηγυρίσει με τους υπόλοιπους στο αεροδρόμιο με…. πατερίτσες! Εσένα μικρέ σε θέλουμε αύριο στο γήπεδο! Διαδώστε το, βρείτε τον και αύριο, στον αγώνα με την Τρέντο, θα είναι μέσα στο «Nick Galis Hall» και μάλιστα ακριβώς 27 από  λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, θα βρίσκεται μπροστά στην Αψίδα Εισόδου της ομάδας για να δώσει το πρώτο High-Five της βραδιάς! Κοινοποιήστε ελεύθερα και περιμένουμε σε dm τα νέα!», ανέφερε ο Αρης στην ανακοίνωσή του

Μια απάντηση στο ξέσπασμα

Ασφαλώς θα έχετε ενημερωθεί πως σήκωσε πολύ τους τόνους της διαμαρτυρίας ο Εργκίν Αταμάν, επειδή η ομάδα του αγωνίστηκε νωρίς προχθές το απόγευμα σε μία εργάσιμη μέρα. Ο κόουτς του Τριφυλλιού εκτιμά πως αυτό έπαιξε ρόλο στο να μην πάει κόσμος στο γήπεδο και επιπρόσθετα ρώτησε πού αλλού συμβαίνει αυτό. Ενας αντίπαλος, όμως, ο Κάνααν είδε το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων του Αταμάν και έκανε το ακόλουθο σχόλιο: «Ολοι είχαμε τέτοια παιχνίδια, πήγαινε παρακάτω».

Θα κάνει έρευνα

Σε καταγγελία για ρατσιστική επίθεση από παίκτη της Καλαμάτας στον Αμπιόλα Ντάουντα προχώρησε ο Ιωνικός μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων που έληξε ισόπαλη με 0-0. Ο Ντάουντα υποστήριξε ότι ο Αλεχάντρο Αρίμπας τον αποκάλεσε «Nigga» (νέγρο) και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του, με την Καλαμάτα από την άλλη να στέκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή καταδικάζοντας το γεγονός, αλλά τονίζει πως θα διερευνήσει την καταγγελία για να διαπιστώσει αν όντως έχει βάση.

Σαν τον Ντιέγκο, κανείς!

Συνέντευξη στο «Super Deportivo Radio» παραχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα που συγκίνησε με όσα ανέφερε για τον Ντιέγκο Μαραντόνα τον οποίο γνώριζε όσο λίγοι στον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Ο προπονητής της ΑΕΚ, όπως ενημερώθηκα, δήλωσε «πεπεισμένος ότι δεν θα υπάρξει άλλος σαν αυτόν ποτέ», για να συμπληρώσει πως «ο  Μαραντόνα είναι ο μόνος παίκτης στην ιστορία που με συγκίνησε. Αυτός είναι ο Αργεντινός που μας υπερασπίστηκε».

Πήρε Χιμένεθ ο ΟΦΗ

Την απόκτηση του 30χρονου ισπανού επιθετικού Χεσούς Χιμένεθ ανακοίνωσε χθες ο ΟΦΗ, με τον στράικερ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Τα τελευταία χρόνια ο Χιμένεθ αγωνιζόταν στο MLS και η τελευταία του ομάδα ήταν η Dallas FC. Ολα αυτά, ενώ στον «αέρα» βρίσκεται ο Πέπε Μελ που δεν έχει κατορθώσει να φέρει την αλλαγή που περίμεναν οι Κρητικοί.

Η σκυτάλη στον Ντέιβις

Αυτή τη φορά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν χρειάστηκε να είναι το πρώτο βιολί. Αφησε τον Αντονι Ντέιβις να κάνει τη δουλειά στη Σάρλοτ απέναντι στους Χόρνετς κι αυτός ανταποκρίθηκε πλήρως. Με 26 πόντους, 15 ριμπάουντ, 11 ασίστ έκανε μόλις το τρίτο τριπλ νταμπλ της καριέρας του στο ΝΒΑ και οι Λέικερς σημείωσαν με σκορ 124-118 την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους. Τριπλ νταμπλ έκανε κι ο Ντομάντας Σαμπόνις, αλλά οι Κινγκς δεν τα κατάφεραν στο Κλίβελαντ. Ηττήθηκαν με 136-110 από τους Καβαλίερς. Στους Μάβερικς ο Κάιρι Ιρβινγκ επέστρεψε ύστερα από απουσία έξι αγώνων και σήκωσε σημαντικό από το βάρος που κουβαλά καθημερινά στις πλάτες του ο Λούκα Ντόντσιτς. Αποτέλεσμα ήταν η ομάδα του Ντάλας να νικήσει εκτός έδρας τους χωρίς τον Εμπίντ, Σίξερς με 118-102.

Keywords
Τυχαία Θέματα