CUPRA Tavascan: Eπιστροφή στις …ρίζες

Μόλις μερικά χιλιόμετρα από τα σύνορα με τη Γαλλία βρίσκεται το χωριό Tavascan . Η Seat όπως και η σπορ φίρμα της που δίνουν σε αρκετά μοντέλα τους το όνομα από  τοπωνύμια και πόλεις της Ισπανίας, έτσι και το  CUPRA Tavascan ξεκίνησε ένα ταξίδι στις ρίζες του. Εκεί, θα αποδειχθεί ότι δεν μοιράζονται απλά το όνομα.

Το αποδοτικό  CUPRA Tavascan είναι το πρώτο ηλεκτρικό

SUV coupe της μάρκας. Στον τόπο καταγωγής του, βρίσκεται ένα από τα πιο αντισυμβατικά εργοστάσια παραγωγής υδροηλεκτρικής ενέργειας. Βρίσκεται σε βάθος 500 μ.,  μέσα στα βουνά, μαζί με τους πιο γνωστούς καταρράχτες στην Ευρώπη, όπου δίνουν άλλη εικόνα και ζωή στον τόπο.

Το χωριό Tavascan χαρακτηρίζεται από ακατέργαστα υλικά, πέτρινους τοίχους και ξύλινες σκεπές  ενώ είναι περικυκλωμένο από ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον.  H ομάδα σχεδίασης του CUPRA Tavascan όταν δημιουργούσε το αυτοκίνητο, εμπνεύστηκε από τη φύση και την καθαρότητά της.

To χωριό Tavascan έχει περισσότερες από 50 λίμνες που συμβάλλον στην παραγωγή πράσινης ενέργειας. Αυτή η δέσμευση στην ηλεκτροκίνηση και στη βιωσιμότητα υποστηρίζεται από την CUPRA. Το ταξίδι της μάρκας προς την ηλεκτροκίνηση είναι πραγματικότητα και το CUPRA Tavascan το αποδεικνύει περίτρανα.

Keywords
Τυχαία Θέματα