Eνα «άλλο» ρεκόρ

Με τον θάνατό του ο Κόμπι Μπράιαντ μεγάλωσε κατά πολύ την αξία πραγμάτων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνδέονταν με αυτόν. Οπως το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, που είχε κερδίσει το 2000 με τους Λέικερς και είχε χαρίσει στον πατέρα του, Τζο, παλιός μπασκετμπολίστας κι αυτός (με θητεία και στην Ιταλία). Πουλήθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία έναντι ποσού 927.000 δολαρίων. Είναι τα περισσότερα χρήματα που έχουν διατεθεί ποτέ για τη αγορά ενός δαχτυλιδιού πρωταθλητή του ΝΒΑ.

Θέλει να παραμείνει στο εξωτερικό

Εχει γίνει αρκετή συζήτηση σχετικά

με τον Δημήτρη Γιαννούλη, το μέλλον του και την πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ειπώθηκε, μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ότι ο διεθνής αριστερός μπακ έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ, ενώ υπάρχει πάντα και το όνομα του Παναθηναϊκού που μετά τη μεταγραφή του Μπακασέτα δείχνει διάθεση να πάρει κι άλλους έλληνες διεθνείς. Στην πραγματικότητα τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει. Ο Γιαννούλης δεν έχει προχωρήσει σε καμία συζήτηση με ελληνική ομάδα και αυτή τη στιγμή η απόλυτη προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στο εξωτερικό. Καμία σκέψη δεν έχει κάνει για επιστροφή στην Ελλάδα. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή ο Γιαννούλης έχει πει πως προτιμά να μη σκέφτεται για επάνοδο στην Ελλάδα.

Επιστροφή στον Ατρόμητο;

Συνεχίζω με οικογένεια Γιαννούλη. Το καλοκαίρι δεν θα είναι… μεγάλο μόνο για τον Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά και για τον αδελφό του τον Κώστα. Σε ηλικία 36 προς τα 37 πλέον, ο νυν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με αρκετά καλή καριέρα στη Super League θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Η απόφασή του είναι οριστική και την έχει ανακοινώσει ο ίδιος στους συμπαίκτες του στην κρητική ομάδα. Ωστόσο, όπως μαθαίνω το ποδόσφαιρο δεν θέλει να το αφήσει. Η επιθυμία του είναι να συνεχίσει μέσω άλλου πόστου, αλλά αυτό δύσκολα θα γίνει στον ΟΦΗ αφού αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα. Ποια ομάδα θα μπορούσε να αποτελέσει το επόμενο επαγγελματικό βήμα για εκείνον; Ο Ατρόμητος είναι η ιδανική επιλογή. Ενας σύλλογος που έχει απορροφήσει πολλούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του. Οπως ήταν ο Λαζαρίδης και ο Μπρίτο.

Ο εκπρόσωπος άναψε φωτιές

Πριν από λίγες μέρες ο μάνατζερ του Ανταμ Τσέριν έκανε δηλώσεις και αποκάλυψε ότι δεν τα βρήκαν με τον Παναθηναϊκό στις πρώτες μεταξύ τους κουβέντες για ανανέωση του συμβολαίου. Μάλιστα το έκανε πιο… χοντρό, λέγοντας ότι ο παίκτης αισθάνθηκε ασέβεια από την πρόταση που του κατατέθηκε. Και κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε κόντρα με τον ατζέντη ενός βασικού ποδοσφαιριστή του. Γιατί εντός της ομάδας δεν άρεσαν οι συγκεκριμένες δηλώσεις και ίσως παγώσουν τις διαπραγματεύσεις, παρά το γεγονός πως στην ίδια συνέντευξη ο ατζέντης του Τσέριν είπε ότι προτεραιότητα του σλοβένου ποδοσφαιριστή είναι να μείνει για χρόνια στον Παναθηναϊκό και να γίνει σύμβολο. Αναμένεται αρκετή… τακτική, πάντως, στη συγκεκριμένη υπόθεση. Και σίγουρα δεν το βλέπω ότι θα  κλείσει όσο σύντομα θα ήθελε ο Παναθηναϊκός.

Εδωσε ψήφο εμπιστοσύνης

Πριν ενταχθεί στην Ευρωλίγκα η ομάδα από το Ντουμπάι θα παίξει για τουλάχιστον ένα χρόνο στην Αδριατική Λίγκα προκειμένου να γίνουν όλα τα… τεστ. Αυτό θα συμβεί την επόμενη σεζόν και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ως προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, που αγωνίζεται στην Αδριατική Λίγκα, κλήθηκε να πει την άποψή του: «Η προσθήκη αυτής της ομάδας θα δώσει αλατοπίπερο στη λίγκα. Το μπάσκετ στις μέρες μας είναι πλέον ανοικτό σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν υπάρχουν εμπόδια», δήλωσε,  δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την απόφαση της Ευρωλίγκας, που θα αλλάξει τον χάρτη, αλλά θα γεμίσει και τα ταμεία της…

Keywords
Τυχαία Θέματα