Gameboy Melody: Το συγκινητικό «αντίο» του Snik στον τράπερ

Θλίψη στην τραπ σκηνή έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του GameBoy Melody. Ο 23χρονος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, έχοντας δώσει μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Αν και δεν είχε πολλά χρόνια στο χώρο της μουσικής, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και είχε συνεργαστεί με γνωστά ονόματα όπως ο Snik και ο Toquel, με τα κομμάτια του να μετρούν εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Μάλιστα, με τον Snik ήταν εκτός από συνάδελφοι και κολλητοί φίλοι. Συγκλονισμένος με τον θάνατό του, ο 36χρονος τον αποχαιρέτησε μέσω social media.

Στην

πρώτη του ανάρτηση δημοσίευσε μία φωτογραφία του και έγραψε: «Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου» και στη δεύτερη έδωσε λεπτομέρειες για την κηδεία του.

«Με θερμή μας λύπηση, σας ανακοινώνουμε ότι ο φίλος και αδελφός μας Gameboy Melody, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 2/9. Φίλοι και γνωστοί καλούνται να τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 6/9 στις 11.30 του πρωί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου».

Ποιος ήταν ο GameBoy Melody

Ο 23χρονος τράπερ, με καταγωγή από τη Νιγηρία μεγάλωσε στην Κυψέλη και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική.

Ανήκε στη δισκογραφική εταιρεία του Snik, την ATH Records, βγάζοντας τραγούδια με εκατομμύρια views στο YouTube.

Μία από τις επιτυχίες του είναι το «Wet» με τον Toquel, τον MG και τον Snik, το οποίο μετρά 17 εκατομμύρια προβολές.

«Θέλω ο κόσμος να μάθει τον ήχο μου. Ένα άτομο που πιστεύω ότι θα είχαμε καλή χημεία αν δουλεύαμε είναι ο Toquel. Το Wet ήταν ένα mainstream εμπορικό τραγούδι που μπήκαμε και οι δύο. Θα ήθελα να κάνουμε κάτι δικό μας, προσωπικό», δήλωσε ο GameBoy Melody σε συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Μάρτιο στο κανάλι FrediGtv στο YouTube.

Στην ίδια συνέντευξη είχε επίσης εξομολογηθεί ότι «Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι να έρθει η στιγμή που θα ξέρω ότι σβήνω και θα ρωτήσω τον εαυτό μου «τι έχεις κάνει;». Δεν με νοιάζουν τα λεφτά, γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω πράγματα και να γεμίζω εμπειρίες. Για να έχω ζήσει και να φεύγοντας να αφήσω κάτι πίσω μου. Ο φόβος μου είναι να πεθάνω δυστυχισμένος».

Keywords
Τυχαία Θέματα