MINI DOLCEVITA: Κομψότητα και στην παραμικρή λεπτομέρεια

Έφτασε το MINI DOLCEVITA. Με το διακριτικό του προφίλ, το κλασικό στιλ και τις αισθητικές παραλλαγές που είναι ταυτόχρονα σύγχρονες αλλά και διαχρονικές, είναι ένα αριστούργημα που εκφράζει εξαιρετικά την ήσυχη πολυτέλεια της Longines εξίσου με τη σύγχρονη κομψότητά της. Τα μοντέλα MINI DOLCEVITA είναι βέβαιο ότι θα έχουν απήχηση σε δυναμικές γυναίκες που έλκονται από συναρπαστικά ρολόγια που συμπληρώνουν τέλεια κάθε στιλιστική επιλογή.

Το Mini DolceVita ανακοινώνει με τόλμη την άφιξή του. Αυτό το σύγχρονο ρολόι κόσμημα για

δυναμικές γυναίκες εκφράζει το διαχρονικό στυλ με κάθε λεπτομέρεια. Διαθέτοντας μια κάσα με χαμηλό προφίλ, καθαρές απαλές γραμμές και ένα καινούργιο σχέδιο μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτό το σύγχρονο κλασικό κομμάτι είναι τόσο μοντέρνο όσο και κομψό. Το Mini DolceVita έχει μια εντυπωσιακή καταγωγή: είναι εμπνευσμένο από έναν θρύλο της Longines που δημιουργήθηκε το 1927 και, φυσικά, την αρχική συλλογή DolceVita από το 1997. Αυτή η συλλογή πυροδότησε το γνωστό πλέον σλόγκαν, “Η κομψότητα είναι μια στάση ζωής” και το Mini DolceVita ανανεώνει την ιστορία για μια νέα γενιά.

Κάθε κωδικός στη συλλογή Mini DolceVita φέρει μία ορθογώνια κάσα των 21,50 mm x 29,00 mm από ανοξείδωτο ατσάλι και τροφοδοτείται από έναν μηχανισμό υψηλής ακρίβειας L178 quartz. Όλα τα ρολόγια είναι αδιάβροχα σε βάθος 3 bar (30 μέτρα).

Το κορυφαίο ρολόι από τη νέα συλλογή Mini DolceVita θαμπώνει με την κάσα του, πλαισιωμένη από 38 διαμάντια IF-VVS Top Wesselton. Μέσα στην ορθογώνια κάσα βρίσκεται ένα νέο Cosmo κυκλικό καντράν που έλκει την προσοχή με την αδιαπραγμάτευτη κομψότητά του. Το καντράν Cosmo, που παρουσιάζεται μέσα από ένα αντιχαρακτικό κρύσταλλο σαπφείρου, χαρακτηρίζεται από διακριτικές αντιθέσεις, διαθέτει ασημί ακτινωτό φόντο, λευκό ματ δακτύλιο ωρών, ασημί ακτινωτό εσωτερικό κύκλο, και ένα λευκό ματ στρόγγυλο υποκαντράν δευτερολέπτων. Οι βαμμένοι Λατινικοί αριθμοί και οι δείκτες από μπλε ανοξείδωτο ατσάλι είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτοι έχοντας για φόντο τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του καντράν.

Το Mini DolceVita παρουσιάζεται με ένα νέο σχέδιο μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι το οποίο, χάρη στις 198 ενωμένες αρθρώσεις του, ενισχύει τον χαρακτήρα κοσμήματος του ρολογιού και προσφέρει εξαιρετική άνεση σε εκείνη που το φοράει. Με τολμηρή σύγχρονη αισθητική, αποτελεί ένα ιδανικό συμπλήρωμα στο εντυπωσιακό ρολόι.

Γνωρίστε τη συλλογή: ένα μίνι ρολόι, μία μεγάλη ποικιλία

Τα ρολόγια Mini DolceVita έχουν δημιουργηθεί σε μια εντυπωσιακή γκάμα επιλογών χρωμάτων και διαμορφώσεων. Έξι από τους νέους κωδικούς περιλαμβάνουν διαμάντια που πλαισιώνουν την κάσα. Εκτός από το κλασικό μοντέλο που παρουσιάστηκε παραπάνω, υπάρχει ένα ρολόι με παρόμοια διακόσμηση, με ορθογώνιο ασημί καντράν με Ρωμαϊκό στιλ που διακρίνεται από τη διακόσμηση flinqué, τα διακριτικά γεωμετρικά μοτίβα του οποίου είναι χαραγμένα στο καντράν με εφέ guilloche, και έχει ζωγραφισμένους Λατινικούς αριθμούς και δείκτες από μπλε ατσάλι. Ο δείκτης των μικρών δευτερολέπτων στη θέση της ώρας 6 παρουσιάζεται σε ένα τετράγωνο υποκαντράν.

Έχουν δημιουργηθεί τέσσερις κωδικοί που φέρουν διαμάντια, σε κάθε μία από τις τέσσερις, εντυπωσιακές, μοντέρνες αποχρώσεις – ιβουάρ λευκό, πράσινο της μέντας, ροζ της ανθισμένης αμυγδαλιάς, και απαλό μπλε. Τα λουράκια ταιριάζουν όμορφα με το χρώμα του εξωτερικού τετραγώνου του Ρωμαϊκού στιλ ορθογώνιου καντράν, και μία έντονη αντίθεση δημιουργείται από ένα εσωτερικό τετράγωνο επεξεργασμένο με το εφέ guilloche. Τα επίχρυσα Λατινικά νούμερα και οι επίχρυσοι δείκτες δημιουργούν μία τρισδιάστατη αίσθηση, ολοκληρώνοντας μία πλήρη αισθητική εικόνα. Με τα ασορτί δερμάτινα λουράκια τους, το κάθε ρολόι είναι μία μια λαμπερή έκφραση του εορτασμού της κομψότητας των Mini DolceVita.

Η νέα οικογένεια των Mini DolceVita περιλαμβάνει επίσης πέντε κωδικούς με εκπληκτικές αλλά διακριτικές κάσες χωρίς διαμάντια. Και εδώ, η ποικιλία είναι εντυπωσιακή. Τα μοντέλα με το καντράν σε Ρωμαϊκό στιλ συνυπάρχουν με ρολόγια με καντράν Cosmo με ασημί ακτινωτό φινίρισμα. Το κάθε μοντέλο διατίθεται με το καινούργιο σχέδιο του μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι ή με το στιλάτο μαύρο δερμάτινο λουράκι · το ρολόι με το Ρωμαϊκού στιλ καντράν διατίθεται επίσης και με κόκκινο δερμάτινο λουράκι.

Το κάθε μοντέλο Mini DolceVita είναι μία δυναμική έκφραση της κομψότητας και της Ιταλικής dolce vita που από καιρό συνδέεται με τη συλλογή. Αυτά τα εκπληκτικά ρολόγια κοσμήματα όχι μόνο είναι κατασκευασμένα επάνω σε μία πλούσια κληρονομιά, είναι επίσης και ασυμβίβαστα σύγχρονα μοντέλα για δυναμικές, ενθουσιώδεις γυναίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα