Nέο Nissan Qashqai: Τι νέο φέρνει η τελευταία γενιά, η σχεδίαση που εντυπωσιάζει

H Nissan θέτει νέα στάνταρ, υψηλού επιπέδο στο νέο QASHQAI, ένα μοντέλο, που λανσαρίστηκε πριν από 15 χρόνια, και σήμερα, δείχνει το δρόμο προς το μέλλον, με εντυπωσιακό design, τεχνολογία αιχμής, κορυφαία συστήματα υποβοήθησης οδηγού, προσδίδοντας ταυτόχρονα μία νότα δυναμισμού στην δημοφιλή κατηγορία των SUV

. Ιστορικά, πάνω από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν πουληθεί από το 2007, ενώ μεγάλη είναι η εμπορική του επιτυχία και στην Ελλάδα, , έχοντας πωληθεί σχεδόν 38 χιλιάδες αυτοκίνητα του μοντέλου, από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς το 2005. Το νέο Qashqai εισέρχεται στην  τρίτη γενιά με πιο μυώδη στην εξωτερική του εμφάνιση χαρακτηριστικά, προσδίδει και πάλι τον δυναμισμό στην εμπρός μάσκα, ενώ, οι χώροι του παραμένουν αρκούντως ικανοποιητικοί μέσα σε ένα άκρως ψηφιοποιημένο περιβάλλον. Σε διαστάσεις, όπως αναφέρει και η φίρμα, το μήκος , το πλάτος και το μεταξόνιο του έχουν αυξηθεί ελαφρώς. Σαφώς, προόκειται για ένα πλήρως συνδεδεμένο είναι το εσωτερικό του, με σύμμαχο το άνετο περιβάλλον, ο νέος φωτισμός σε όλη την καμπίνα με έμφαση στην εργονομία.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ – ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Ο οδηγός θα μπορεί να χειρίζεται τα πάντα μέσα από ενα προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με κορυφαία στην κατηγορία γκάμα συνδεδεμένων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της εύκολης ενσωμάτωσης smartphone, του Wi-Fi εντός αυτοκινήτου για έως επτά συσκευές και της NissanConnect Services, μιας ειδικής εφαρμογής για τον έλεγχο και την παρακολούθηση του οχήματος. Στο νέο μοντέλο ξεχωρίζει ο οθόνη 9 ιντσών η του NissanConnect που θα φέρει τις γνώριμες εφαρμογές που αφορούν την πλοήγηση, την ψυχαγωγία συμβατή με το Android Auto® και το Apple CarPlay®. Επίσης, οι πιο νευραλγικές και σημαντικές πληροφορίες θα προβάλλονται στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μέσω του εξελιγμένου Head-Up Display (HUD) των 10,8 ιντσών.

 

Το ιαπωνικό εργοστάσιο επιθυμεί από το νέο Qashqai να επιφέρει στον τομέα των πωλήσεων μεγάλη επιτυχία, και αυτή να προέρχεται κατά  50% από τις “εξηλεκτρισμένες” προτάσεις της . Για αυτό το λόγο το νέο Nissan Qashqai θα προσφέρεται με κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF. Συνδυάζεται σε προσθιοκίνητη και τετρακίνητη εκδοχή. Στο νέο πακέτο συστημάτων υποβοήθησης ξεχωρίζει το νέας γενιάς σύστημα υποστήριξης οδηγού ProPILOT, που μια από τις «εργασίες» που μπορεί να κάνει είναι να επιταχύνει και να φρενάρει το όχημα , χωρίς την παρέμβαση του οδηγού.

Keywords
Τυχαία Θέματα