Viral βίντεο στο TikTok: Διακόσμησε το αυτοκίνητό της με… εκατομμύρια κρύσταλλα

Viral έχει γίνει το βίντεο μίας γυναίκας από το Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, η οποία αποφάσισε να διακοσμήσει το αυτοκίνητό της με εκατομμύρια κρύσταλλα κάνοντας όλη την εργασία με τα χέρια της.

Η Olga Azaroff ανέβασε βίντεο στο TikTok περιγράφοντας την επίπονη διαδικασία της διακόσμησης με το χέρι που διήρκησε τρεις εβδομάδες. Το βίντεο μάζεψε 15 εκατομμύρια θεάσεις μόλις σε τρεις ημέρες, μαζί με αμέτρητες αντιδράσεις.

«Ατελείωτες μέρες. Ένα-ένα! Έχεις αλήθεια

τόση υπομονή;», αναρωτήθηκε μια κοπέλα από την Καλιφόρνια σε σχόλιο στην ανάρτηση. Η Azaroff διαβεβαίωσε τους ακολούθους της πως πέρασε αμέτρητες ώρες επί τω έργω, βάζοντας τα κρύσταλλα «ένα-ένα», μια διαδικασία που λάτρεψε και απαιτούσε πολλή υπομονή.

Αποκαλώντας τον εαυτό της «ταλαντούχα καλλιτέχνιδα κρυστάλλων», η Azaroff υποστηρίζει πως είναι συνέταιρος με τον φίλο της Sasha Socko σε μια νέα επιχείρηση με την επωνυμία «Crystals Motors», που ειδικεύεται στη διακόσμηση οχημάτων με κρύσταλλα.

«Μετατρέψαμε την Crystals Motors σε ένα σύμβολο καινοτομίας, όπου ο ήχος των μηχανών εναρμονίστηκε με τη λάμψη των σχολαστικά τοποθετημένων κρυστάλλων, σκλαβώνοντας τις καρδιές πολλών φανατικών των αυτοκινήτων παγκοσμίως», αναφέρει δελτίο τύπου της εταιρείας.

Σκλαβώνοντας καρδιές, αλλά… δημιουργώντας και ερωτήματα! Κάποιοι ήθελαν να μάθουν γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε «τύλιγμα διαμαντιού», που θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς όλη αυτήν τη δουλειά. «Δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο κάτι τέτοιο γιατί δεν μπορείς να τοποθετήσεις βινύλιο με κρύσταλλα στο αυτοκίνητο, θα ξεφλουδίσει αμέσως», απάντησε η Olga.

Άλλοι είχαν την απορία πώς πλένεται ένα τέτοιο αμάξι. Με μια ενθουσιώδη επίδειξη, η Azaroff έβαλε ένα βουρτσάκι make up σε μπολ με σαπούνι και νερό, και έπλυνε το αμάξι με αυτό. Κάποιοι «ερωτεύτηκαν» το αμάξι, που μπήκε προς πώληση την περασμένη βδομάδα, πολλοί δε φάνηκαν εντυπωσιασμένοι από αυτήν τη μετατροπή. «Είναι επικίνδυνο για την οδήγηση; Ρωτάω σοβαρά δεδομένου του ήλιου», ρώτησε ένας χρήστης.

«Ο ορισμός της σκληρής αλλά όχι έξυπνης δουλειάς», σχολίασε ένας άλλος. «Μόλις το χτυπήσει ο ήλιος, όλοι τόσο μέσα όσο και έξω από το αμάξι θα τυφλωθούν», προειδοποίησε ένας ακόμα χρήστης.

Δείτε το viral βίντεο: @crystals.motors Long lkng days One by one! Do you have so much patience #patience #bepatient #crystalcar #blingbling #crystals #swarovski #swarovskicar ♬ Cumbia Buena – Grupo La Cumbia

Keywords
Τυχαία Θέματα