ΑΕΚ: Ολοι μέσα στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι, καθώς την ερχόμενη Κυριακή (14/1, 20:30) η Ένωση θα υποδεχθεί στην Opap Arena τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (12/1), με τις ενοχλήσεις στο ματς με τον Άρη να μην είναι κάτι

σοβαρό και δήλωσε «παρών» για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Η εξέλιξη αυτή κάνει τον Αργεντινό τεχνικό να… τρίβει τα χέρια του, μιας και οι επιλογές στα μπακ είναι μετρημένες, καθώς οι Ιρανοί βρίσκονται στο Asian Cup.

Ο Πέτρος Μάνταλος προπονείται από χθες (11/1) κανονικά και ο «Πελάδο» μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του με μεγαλύτερη άνεση.

Κλείνει μεταγραφή η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αμυντικού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και είναι έτοιμη μάλιστα να ολοκληρώσει τη συμφωνία της.

Συγκεκριμένα, η Ένωση είναι σε προχωρημένες επαφές για απόκτηση παίκτη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πιθανότατα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα υπάρχουν εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: «Θηρίο» Αλ Μουσράτι για τον Ολυμπιακό – Η σχέση με τον Καρβαλιάλ, τα πρόσωπα -κλειδί και οι τρελές απαιτήσεις της Μπράγκα

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες, η ΑΕΚ έχει «δουλέψει» πολύ μια περίπτωση ποδοσφαιριστή και είναι θέμα χρόνου για να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Αυτό που είναι σημαντικό να τονιστεί είναι πως το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει, αν και κάποιοι λένε για συζητήσεις με αριστεροπόδαρο αμυντικό.

Από εκεί και πέρα, εκτός από την απόκτηση αμυντικού που φαίνεται να προχωράει με γοργούς ρυθμούς στην Ένωση, οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πάρουν παίκτες και στις θέσεις του αριστερού μπακ, του στόπερ, ενώ ανοιχτό είναι το αν θα αποκτήσει επίσης κεντρικό χαφ και έναν μεσοεπιθετικό που θα μπορεί να παίζει κυρίως αριστερά.

Keywords
Τυχαία Θέματα