Αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να μπερδεύει 101χρονη γυναίκα με… μωρό

Αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να περνάει ως μωρό, μια 101χρονη γυναίκα, εξαιτίας ενός λάθους στο σύστημα κρατήσεων.

Το πρόβλημα προκύπτει επειδή τα συστήματα της American Airlines δεν μπορούν να υπολογίσουν ότι η Patricia, γεννήθηκε το 1922 και όχι το 2022, όπως μεταδίδει το BBC, δημοσιογράφος του οποίου υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στο τελευταίο περιστατικό, στην πτήση Σικάγο – Μαρκέτ της επαρχίας Μίσιγκαν, όπου η αιωνόβια γυναίκα και το πλήρωμα

καμπίνας ξέσπασαν σε γέλια.

Η 101χρονη Πατρίσια πετούσε με την κόρη της, Κρις. «Ήταν αστείο που νόμιζαν ότι ήμουν μόνο ένα μικρό παιδί, ενώ εγώ είμαι μια ηλικιωμένη κυρία! Η κόρη μου έκανε την κράτηση online για το εισιτήριο και ο υπολογιστής στο αεροδρόμιο πίστευε ότι η ημερομηνία γέννησής μου ήταν το 2022 και όχι το 1922», είπε.

«Το ίδιο συνέβη και πέρυσι, όταν περίμεναν αντί για εμένα ένα παιδί», είπε γελώντας η αιωνόβια κυρία.

Η Πατρίτσια είχε ζητήσει θέση για ενήλικα. Φαίνεται όμως ότι το υπολογιστικό σύστημα του αεροδρομίου δεν είναι σε θέση να επεξεργαστεί μια ημερομηνία γέννησης τόσο μακριά στο παρελθόν – έτσι, αντ’ αυτού, επέλεξε μια ημερομηνία 100 χρόνια αργότερα.

«Θα ήθελα να διορθωθεί»

Η πρώην νοσοκόμα, η οποία πετάει κάθε χρόνο για να δει την οικογένειά της και να ξεφύγει από τους κρύους χειμώνες, λέει ότι και στις δύο περιπτώσεις το προσωπικό της American Airlines ήταν ευγενικό και εξυπηρετικό, παρά τη σύγχυση.

Παρά το γεγονός ότι βλέπει την αστεία πλευρά, η 101χρονη λέει ότι θα ήθελε να διορθωθεί η δυσλειτουργία, καθώς της δημιουργεί προβλήματα.

Για παράδειγμα, το προσωπικό του αεροδρομίου δεν έχει έτοιμο μεταφορικό μέσο για εκείνη μέσα στον τερματικό σταθμό, καθώς περιμένει ένα μωρό που θα μπορούσε να μεταφερθεί.

Ωστόσο, είναι κατηγορηματική ότι τα προβλήματα δεν θα την αποτρέψουν από το να πετάξει και λέει ότι ανυπομονεί για την επόμενη πτήση της το φθινόπωρο. Μέχρι τότε θα είναι 102 ετών – και ίσως μέχρι τότε οι υπολογιστές των αεροπορικών εταιρειών να έχουν καταλάβει την πραγματική της ηλικία.

Keywords
Τυχαία Θέματα