Αυστραλοί: Οι πιο ανοιχτοχέρηδες τουρίστες

Η έρευνα, που έγινε απο την Visa Travel, αποδεικνύει επίσης ότι οι Αυστραλοί δεν είναι απλά οι πιο ανοιχτοχέρηδες ταξιδευτές, αλλά βρίσκονται και πολύ πιο πάνω απο το μέσο όρο, αφού ο μέσος ταξιδιώτης ξοδεύε 1.895 δολάρια. Οι κάτοικοι της Σαουδικής Αραβίας αποτελούν τους αμέσως επόμενους σπάταλους, αφού ξοδεύουν κατά μέσο 3.129 ευρώ. Για τα ταξίδια τους προτιμούν την Αίγυπτο, τη Μαλαισία και τα
Ηνωμένα Αραβιά Εμιράτα.   Η Βρετανία, πάλι, αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό για τους Αυστραλούς. Περίπου το ένα τρίτο των ερωτηθέντων διάλεξε τη Βρετανία ως το πιο πιθανό προορισμό των διακοπών τους μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Οι ανταγωνιστικές τιμές συναλλάγματος και φυσικά τα πολλά αξιοθέτατα μπορεί να έχουν εξασφαλίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες την πρωτιά σε ότι αφορά τον πιο ελκυστικό προορισμό παγκοσμίως, σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα, ωστόσο μόλις το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων κατοίκων της Αυστραλίας κατατάσσουν τις ΗΠΑ στο δεύτερο πιο δημοφιλή προορισμό τουςο.

Παρά τις φυσικές καταστροφές και οικονομικές υφέσεις, οι τρεις κορυφαίοι προορισμοί σε όλο τον κόσμο ήταν και φέτος οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία και η Ιαπωνία.
Keywords
Τυχαία Θέματα