Αγνώριστη από τις πλαστικές η Μεγκ Ράιαν

Χαμό έχει προκαλέσει στα social media η τελευταία εμφάνιση της Μεγκ Ράιαν στο πλευρό του Micahel J. Fox. Το «αγνώριστο πρόσωπο» της διάσημης ηθοποιού του Χόλιγουντ.

Μια σπάνια δημόσια εμφάνισή της ήταν αρκετοί για να προκαλέσει χαμό στα social media. Όλοι κάνουν λόγο για μια αγνώριστη Μεγκ Ράιαν.

Η

τελευταία τρέλα της δίαιτας στο Χόλιγουντ και το φάρμακο του διαβήτη

Η 61χρονη αγαπημένη ηθοποιός του Χόλιγουντ Μεγκ Ράιαν έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από έξι μήνες. Βρέθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της φίλου Michael J. Fox για την προβολή του επερχόμενου ντοκιμαντέρ του «Still».

Η διάσημη ηθοποιός, που έχει στο παρελθόν αρνηθεί οποιαδήποτε επέμβαση στο πρόσωπό της, πλέον δεν αναγνωρίζεται. Η Μεγκ Ράιαν, που έλαμψε στην ταινία «Άγρυπνοι στο Σιάτλ», ήταν ευδιάθετη ενώ πόζαρε για φωτογραφίες μαζί με τους Michael J. Fox, Bill Murray και Elvis Costello.

Και ενώ πραγματοποιεί όλο και πιο σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, η Μεγκ Ράιαν δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του φίλου της Michael J. Fox για το ντοκιμαντέρ του. Ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο μιλά για τη μάχη του με τη νόσο του Πάρκινσον.

This is Meg Ryan.

Hopefully women will learn from this. Plastic Surgery is for Frankenstein. pic.twitter.com/Mq1yUhYrzE

— Liam Henry III (@Liam_Henry_III) May 5, 2023

«Είναι πραγματικά η Μεγκ Ράιαν;»

Με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου, τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή στα social media. Οι χρήστες άρχισαν να σχολιάζουν την εμφάνισή της, με πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι αυτή η Μεγκ Ράιαν.

«Τι στο διάολο έχει κάνει η Μεγκ Ράιαν στο πρόσωπό της;» αναρωτήθηκε ένας θαυμαστής με έναν άλλον να προσθέτει: «Είναι πραγματικά αυτή η Μεγκ Ράιαν; Αν και, είναι κρίμα και απίστευτα λυπηρό». «Αφήστε τα filler!» συμπλήρωσε ένας τρίτος, υπονοώντας ότι η Μεγκ Ράιαν μπορεί να έχει κάνει κάποια μη χειρουργική επέμβαση.

Η Μεγκ Ράιαν, η Μαντόνα και οι πλαστικές

Δεν ήταν όμως λίγοι και εκείνοι που ισχυρίστηκαν πως η ηθοποιός έχει αρχίσει να μοιάζει με την 64χρονη Μαντόνα. Η βασίλισσα της ποπ είχε βρεθεί πρόσφατα στο επίκεντρο για την αγνώριστη εμφάνισή της.

Βρέθηκαν ωστόσο και κάποιοι να υπερασπιστούν την 61χρονη λαμπερή ηθοποιό. «Η Μεγκ Ράιαν μοιάζει ακριβώς τόσο διαφορετική, όσο θα περίμενε κανείς από μια 61χρονη» έγραψε ένας από αυτούς.

Yikes…just say no to Botox and fillers ladies. Don’t take it from me, take it from Madonna and Meg Ryan

Keywords
Τυχαία Θέματα