Αλλαγές στα δρομολόγια τρένων από το Σάββατο

Αλλαγές στα δρομολόγιά της ανακοίνωσε η Hellenic Train που θα ισχύουν από αυτό το Σάββατο.

Ειδικότερα, η Hellenic Train μέσω ανακοίνωσης ενημερώνει ότι από το Σάββατο τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών του προαστιακού Θεσσαλονίκης θα έχουν τελικό προορισμό/αφετηρία τον σιδηροδρομικό σταθμό Ραψάνης αντί του σιδηροδρομικού σταθμού Λιτοχωρίου.

Μέσω

αυτής της αλλαγής θα εξυπηρετηθούν και οι ενδιάμεσοι σταθμοί των Νέων Πόρων και της Λεπτοκαρυάς.

Παράλληλα, η Hellenic Train αναφέρει ότι από το Σάββατο η λεωφορειακή σύνδεση, θα πραγματοποιείται στο τμήμα Ραψάνη – Λάρισα – Ραψάνη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 06/10/2023 – Δρομολόγια του Προαστιακού Θεσσαλονίκης στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Ραψάνη – Θεσσαλονίκη, από 07/10/2023.https://t.co/D69tFnq9vu

Hellenic Train (@HellenicTrain) October 6, 2023

Σταθεροποιούνται τα δρομολόγια του Προαστιακού

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στην ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών που χρησιμοποιούν τα δρομολόγια του Προαστιακού, καθώς η Hellenic Train ανακοίνωσε πως αποκαταστάθηκε η βλάβη στην τηλεδιοίκηση στο ΣΚΑ και έτσι το σύστημα επανήλθε σε λειτουργία.

Τα δρομολόγια θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται όσο πιο ομαλά γίνεται, σύμφωνα με την Hellenic Train, και να σταματήσει έτσι το αλαλούμ που επικράτησε σήμερα (4.10.2023) με τα δρομολόγια του Προαστιακού τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα και το βράδυ.

«Αποκατάσταση τηλεδιοίκησης στο ΣΚΑ. Σταδιακή ομαλοποίηση κυκλοφορίας», αναφέρει η Hellenic Train στην ανακοίνωσή της στο Χ που σημαίνει ότι θα επιστρέψουν σιγά σιγά σε κανονική λειτουργία.

Keywords
Τυχαία Θέματα