Ανασχηματισμός

Επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με τον προσυνεδριακό του διάλογο και δίνει βάρος στα αναπτυξιακά συνέδρια που διοργανώνει σε Λάρισα και Κοζάνη. Προμοτάρει ήδη τα 29 θινκ-τανκς του κι ετοιμάζει επικοινωνιακά το έδαφος για να ανακοινώσει όσους θα ενσαρκώσουν – συμμετέχοντας στις δεξαμενές σκέψης –, το νέο κόμμα που ευαγγελίζεται ο πρόεδρός του.

Ανεπισήμως, πάλι, διερωτάται μέχρι πού

μπορεί να φτάσει με τη σημερινή του ηγετική ομάδα. Στοιχηματίζει, δηλαδή, αν θα κάνει ή όχι ο Στέφανος Κασσελάκης έναν ανασχηματισμό του συριζαϊκού επιτελείου προκειμένου να πλαισιωθεί από πρόσωπα τα οποία δεν θυμίζουν τον παλιό, κακό, εαυτό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αρκετοί εναπομείναντες στο κόμμα δεν βλέπουν θετικά τον τόνο που δίνουν στην αντιπολιτευτική του παρουσία ο υπερσυντονιστής ή η γραμματέας της ΚΟ.

Από την άλλη, όμως, δεν πέρασε απαρατήρητη η προσέλευση στις πρόσφατες κομματικές εκδηλώσεις στις οποίες οι δυο τους πρωταγωνίστησαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει κι άλλο στα γκάλοπ αλλά αυτοί έχουν πιστούς θαυμαστές και τη δυνατότητα να τους κινητοποιούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα