Ανατροπή και τιμωρία για τον Αρη

Τοι ματς , λοιπόν, ανάμεσα στον Αρη και τον Αστέρα Τρίπολης που είχε διακοπεί επειδή ένα μπουκάλι με νερό βρήκε τη βοηθό Κουρομπύλια, δεν θα συνεχιστεί. Η Λίγκα είχε αποφασίσει να διεξαχθούν τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα, αλλά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έκανε έφεση που έγινε δεκτή. Ετσι, ο Αστέρας Τρίπολης παίρνει τους βαθμούς της νίκης με σκορ 3-0( την ώρα της διακοπής το σκορ ήταν 1-0 για τον Αστέρα), ο Αρης θα δώσει ένα ματς με κλειστές πόρτες, ενώ θα πληρώσει και πρόστιμο 40.000 ευρώ.

Η απόφαση είναι τελεσίδικη,
καθώς δεν υπάρχει δικαίωμα να προσφύγει σε άλλο όργανο ο Αρης.

Αναλυτικά η απόφαση: «Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε ομόφωνα την ακόλουθη απόφαση σε ό,τι αφορά στην έφεση τού ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της απόφασης της ΠΕ της Σούπερ Λίγκας για τον αγώνα Αρης-Αστέρας Τρίπολης.

Δέχεται τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας. Απορρίπτει την ένσταση του Αρη για αντικανονική διακοπή του αγώνα της 8-4-2012. Δέχεται ότι ο Αρης τέλεσε την πειθαρχικη παράβαση του άρθρου 15 παράγραφος 3 εδάφιο γ-ε του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Αρης χρηματική ποινή 40.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς εθατές. Κατακυρώνει τον διακοπέντα αγώνα υπέρ του Αστέρα Τρίπολης με τέρματα 3-0 και τιμωρεί την ΠΑΕ Αρηης με αφαίρεση δύο βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου».
Keywords
Τυχαία Θέματα