Δεν τιμωρεί τον Ολυμπιακό η Euroleague για το περιστατικό στο ματς με την Βαλένθια

Κανένα ενδεχόμενο τιμωρίας για τον Ολυμπιακό για το περιστατικό με τον διαιτητή, Μπισάνγκ μιας και η Euroleague δεν άνοιξε καν φάκελο για την υπόθεση.

Ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση ήταν τα γρήγορα αντανακλαστικά τα οποία επέδειξε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, η οποία τιμώρησε με δια βίου αποκλεισμό εισόδου από το ΣΕΦ

τον ανεγκέφαλο οπαδό.

Τέλος θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες την παραπάνω κίνηση του Ολυμπιακού είχαν επιβραβεύσει με κοινή τους ανακοίνωση και οι Ενώσεις Παικτών, Διαιτητών και Προπονητών της Euroleague.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδίκασε την ρατσιστική επίθεση που σημείωσε ο Μπισάνγκ και απέκλεισε τον οπαδό από το ΣΕΦ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12) καταδίκασε τη ρατσιστική επίθεση του οπαδού στον διαιτητή της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με τη Βαλένθια για την 14η αγωνιστική της Euroleague στο ΣΕΦ.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή και ενέργεια ρατσισμού. Για τον λόγο αυτό, καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή λεκτική επίθεση του «φιλάθλου» της ομάδας μας σε βάρος ενός εκ των διαιτητών του αγώνα. Τέλος, ανακοινώνουμε ότι αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και απαγορεύεται δια παντός η είσοδος του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα