Δια χειρός Αντριά το νέο μενού των μικρών της Μπαρτσελόνα

Ο πρώην σεφ του διάσημου εστιατορίου El Bulli ή αλλιώς «ο Σαλβαντόρ Νταλί της κουζίνας», όπως τον χαρακτήρισε το περιοδικό Gourmet, θα δημιουργήσει, σύμφωνα με την Μπαρτσελόνα, το νέο μενού της ακαδημίας νέων. Σύμφωνα με την ομάδα των πρωταθλητών της Ευρώπης, απώτερος στόχος της προσπάθειας αυτής είναι τα νέα αστέρια του ισχυρού κλαμπ, εκτός από την απαραίτητη άσκηση να ενισχύσουν τον οργανισμό τους και με την καλύτερη διατροφή. Το εστιατόριο όπου δημιουργούσε ο Αντριά, το El Bulli, που είχε βραβευτεί και με τρία αστέρια Michelin, έκλεισε τον Ιούλιο. Αναμένεται όμως να ανοίξει και πάλι το 2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα