Εντυπωσιακή τεχνολογία στα αυτοκίνητα θα κάνει ...υποδείξεις στον οδηγό

Η εξέλιξη στα συστήματα τεχνολογίας με αρκετές δόσεις ...ευηφίας είναι το ζητούμενο στις αυτοκινητοβιομηχανίες, και αυτό που ήδη κερδίζει - μέσω της αυτόνομης οδήγησης και των συστημάτων υποβοήθησης -  στους εξοπλισμούς των νέων μοντέλων.

Ανάμεσα σε αυτά και το νέο σύστημα που λανσάρει η Ford. Ειδικότερα, η επόμενη γενιά του συστήματος SYNC της Ford ουσιαστικά μαθαίνει από τις συμπεριφορές του οδηγού για να προβαίνει στη συνέχεια σε

έξυπνες υποδείξεις.

Συγκεκριμένα, έχει τη δυνατότητα να συνδυάζει αναγνώριση φωνής σε απλή καθομιλουμένη γλώσσα, αποτελέσματα αναζήτησης στο internet και δυνατότητες μηχανικής εκμάθησης, ώστε να προχωρά κατόπιν σε υποδείξεις που εξοικονομούν χρόνο αξιοποιώντας μάλιστα δεδομένα από προηγούμενα ταξίδια.

Για παράδειγμα, το νέο συνδεδεμένο σύστημα πλοήγησης βοηθά τους οδηγούς να μειώνουν το χρόνο που ταξιδεύουν αποφεύγοντας καθυστερήσεις και αλλαγές διαδρομών λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης κ.α.

Το νέο σύστημα πραγματοποιεί το ντεμπούτο της στη νέα, πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E!

Η Ford παρουσίασε το νέο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας για πρώτη φορά στην Ευρώπη μέσω μιας διαδικτυακής εκδήλωσης.

«Εργαστήκαμε με πάθος προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι ο ιδιοκτήτης της ηλεκτρικής Mustang Mach-E θα μπορεί να απολαμβάνει την πιο προσωποποιημένη και διασυνδεδεμένη οδηγική εμπειρία» δήλωσε ο Jan Schroll, υπεύθυνος συνδεσιμότητας της Ford Ευρώπης. «Η επόμενη γενιά του συστήματος SYNC είναι η πιο έξυπνη έκδοση που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα και θα συνεχίσει να εξελίσσεται με τη χρήση του αυτοκινήτου. Το SYNC είναι σχεδιασμένο για να γνωρίζει τι χρειάζεστε αλλά και πότε το χρειάζεστε. Μπορείτε λοιπόν να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε το ταξίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα