Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ μετά από δύο χρόνια ο Γιαννακόπουλος

Διά ζώσης θα παρακολουθήσει το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Γιαννακόπουλος δεν πήγε μόνος του στο γήπεδο αφού συνοδεύεται και από τα δύο του παιδιά που έχουν γίνει μόνιμοι θαμώνες στην έδρα των «πράσινων» φέτος. Θυμίζουμε πάντως πως ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού έχει βρεθεί στα

εκτός έδρας ματς με Μονακό, Αρμάνι Μιλάνο, Ολυμπιακό, Βίρτους Μπολόνια και Μπάγερν. Ο Γιαννακόπουλος είχε μάλιστα πριν το τζάμπολ θερμή αγκαλιά με τον Εργκίν Αταμάν τον οποίο στήριξε και μετά την ήττα στο πρώτο ματς από τους Ισραηλινούς.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:   Ο Γιαννακόπουλος «απάντησε» στην Euroleague και στήριξε Αταμάν

H Euroleague εξέδωσε μία σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτες την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον Εργκίν Αταμάν, σχετικά με τα διαιτητικά παράπονα του Τούρκου προπονητή στο ματς με την Μακάμπι για τα play-offs της διοργάνωσης. Ωστόσο, η πράσινη ΚΑΕ δεν άφησε ασχολίαστη την συγκεκριμένη εξέλιξη, με τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού», Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να «απαντάει», μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, στην διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανέβασε μία φωτογραφία του Εργκίν Αταμάν, δείχνοντας την στήριξή του στον Τούρκο προπονητή, ενώ πρόσθεσε και ένα hashtag, το οποίο μεταφράζεται ως εξής: «Εγώ και εσύ εναντίον του κόσμου».

Keywords
Τυχαία Θέματα