Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό

Με νίκη 3-2 πέρασε ο Ολυμπιακός από την έδρα του Αρη. Ηταν μια μεγάλη μάχη, με αρκετά πρόσωπα να κάνουν την πρεμιέρα τους στις δύο ομάδες.

Ο Αρης είχε στον πάγο τον νέο του προπονητή, τον Πολωνό Πόμπριετς. Ο τεχνικός έκανε μία προπόνηση με την ομάδα, ανέλυσε τη θεωρία στους παίκτες και κατόπιν προχώρησε σε αλλαγές (Γιακούποβιτς, Γιαννιώτας, Ντίκο, Βράνιες) στην αρχική ενδεκάδα. Από τη δική του πλευρά ο Βαλβέρδε
έριξε στη μάχη τον Μόνχε, ενώ εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος τον νεαρό Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια. Για τον Ολυμπιακό ήταν μια έξοδος υψηλού κινδύνου, αλλά κατάφερε να πάρει τους βαθμούς. Ο Αρης αντίθετα, παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το 0-1 έγινε μόλις στο 7', όταν ο Χολέμπας χτύπησε το κόρνερ, επικράτησε σύγχυση και ο Τζιμπούρ σημείωσε γκολ. Στο 28' ο Ιμπαγάσα βρήκε τον Μοδέστο, κεφαλιά και 0-2. Στο 69' ο Μόνχε είχε δοκάρι και αμέσως μετά σουτ άουτ, στην καλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού. Τελικά, ο Αρης μείωσε με τον Τόχα στο 76' (1-2), για να γίνει το 1-3 από τον Μακούν στο 83'. Ο Αρης μείωσε εκ νέου στο 85' με τον Φατί ύστερα από σέντρα του Μίσελ, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο στα υπόλοιπα λεπτά του ματς που πάντως είχαν μεγάλη ένταση.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος.

Κίτρινες:Καζναφέρης, Ιμπαγάσα, Καστίγιο, Ορμπάιθ, Μιραλάς, Α. Παπαδόπουλος, Ιάκομπ.

Αρης: Γιακούποβιτς, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Ντίκο,Μίσελ, Φατί, Βράνιες(46' Τόχα), Ούμπιντες, Γιαννιώτας(74' Ακόστα), Καστίγιο, Σολτάνι(65' Ιάκομπ).

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ, Μοδέστο, Ιμπαγάσα(62' Μακούν), Τζιμπούρ, Μιραλάς(90' Φέισα), Μόνχε(79' Μακούν).
Keywords
Τυχαία Θέματα