Έρχεται το Δελφίνι της BYD, το νέο ηλεκτρικό από την Κίνα

Για όσους δεν γνωρίζουν την BYD είναι η μεγαλυτερη κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία που κατασκευάζει ηλεκτρικά μοντέλα και της προέρχεται από τα αρχικά Build Your Dream. Πρόσφατα παρουσίασε το Dolphin που ξεκινά εμπορική καριέρα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισπανία.

H BYD, η κορυφαία

κινέζικη φίρμα κάνει τα πρώτα της βήματα στην Ευρώπη και ανακοινώνει το λανσάρισμα ενός ακόμη μοντέλου. Αυτή τη φορά αφορά ένα αμιγώς ηλεκτιρκό χάτσμπακ, που ανήκει στη μικρομεσαία κατηγορία.

Το αμιγώς ηλεκτρικό hatchback του θα προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις, με την αρχική να αφορά την Dolphin Active που φέρει μπαταρία 44,9 kWh, ηλεκτροκινητήρα 70 kW (95 ίππων), AC φόρτιση έως 7 kW και σύμφωνα με την εταιρεία, που ξεκινά να το λανσάρει στην ισπανική ήπειρο θα κοστίζει από  29.990 ευρ

Η πιο ισχυρή έκδοση θα προσφέρει μπαταρία 44,9 kWh, ηλεκτροκινητήρα 130 kW (176 ίππων), και θα κοστίζει 30.690 ευρώ. Επίσης, θα υπάρχουν εκδόσεις με μεγαλύτερες αυτονομίες έως 427 χιλιόμετρα, και φόρτιση σε ταχυφορτιστή απο 30-80% σε 29 λεπτά!

Keywords
Τυχαία Θέματα