Η Opel κάνει την απόκτηση ενός Επαγγελματικού οχήματος πιο εύκολη

Η Opel κάνει την απόκτηση ενός Επαγγελματικού πιο εύκολη με το ανταγωνιστικό πρόγραμμα 3-4-5-6. Το νέο πρόγραμμα αφορά τα Opel Combo, Vivaro και Movano. Το νέο πρόγραμμα προβλέπει απόκτηση χωρίς προκαταβολή, με €300/μήνα, 4 χρόνια δωρεάν service, 5 χρόνια εγγύηση και €6.000 Bonus αγοράς!

Στη γκάμα της ξεχωρίζει το νέο Opel Combo Cargo με έναν από  τους μεγαλύτερους χώρους φόρτωσης

στην κατηγορίας του, με μήκος έως 2,1 m και όγκο έως 4,4 m3.  Το Opel Vivaro είναι δαθέσιμο σε δύο μεγέθη, μπορεί να μεταφέρει έως 3 Ευρωπαλέτες. Το Opel Movano είναι πιο αποτελεσματικό από ποτέ, με νέα γκάμα παραλλαγών, ωφέλιμο όγκο έως 17 m3 και χωρητικότητα έως 5 Ευρωπαλέτες.

Διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής και την πρακτικότητά τους, διαθέτουν ανανεωμένη σχεδίαση και εφοδιάζονται με αναβαθμισμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες πετρελαίου. Επιπλέον, ακολουθώντας τη στρατηγική της Opel προς τον εξηλεκτρισμό, τα τρία μοντέλα είναι διαθέσιμα σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, για μέγιστη αποδοτικότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Κάθε ένα από τα Επαγγελματικά Opel παρέχει δυνατότητες μετασκευής, δίνοντας τη λύση στις προκλήσεις της καθημερινότητας. Τα ευέλικτα καθίσματα και η high-tech συνδεσιμότητα εξασφαλίζουν άνεση και ευκολία, ενώ ο εντυπωσιακός χώρος φόρτωσης και το μεγάλο ωφέλιμο φορτίο συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα