Η γκάμα των επαγγελματικών FIAT στην έκθεση Cargo Truck & Van Expo

Τα επαγγελματικά μοντέλα της FIAT Professional θα δώσουν το παρόν τους στην έκθεση Cargo Truck & Van Expo,  από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Τα πρακτικά ...εργαλεία για τον επαγγελματία, τα μοντέλα FIAT Professional

απαρτίζονται από το ευέλικτο Fiorino, το πολυχρηστικό Doblo, το πολυτάλαντο Scudo και το πανίσχυρο Ducato με τις αναρίθμητες διαμορφώσεις. Προσφέρονται σε ντίζελ ή ηλεκτροκίνητες εκδόσεις, εξοπλισμό που διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και άνεσης, έξυπνες λύσεις που διευκολύνουν τη δουλειά και όγκο φόρτωσης που ξεκινάει από τα 2,5 και φτάνει έως τα 15 m3, η γκάμα της FIAT Professional περιλαμβάνει εργατικούς και αξιόπιστους συνεργάτες για κάθε εργασία.

Σήμερα, η  FIAT Professional υποστηρίζει τα νέα της μοντέλα με την μαρκόχρονη εγγύηση και την  συντήρησή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης, μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της.

Στη διάθεση των επισκεπτών της Cargo Truck & Van Expo θα βρίσκεται επίσης το εξειδικευμένο προσωπικό της Autohellas Hertz, με σκοπό όχι μόνο να τους κατευθύνει στη σωστή επιλογή μοντέλου αλλά και για να τους ενημερώσει για τις σύγχρονες δυνατότητες κατοχής και χρήσης των επαγγελματικών οχημάτων που υπάρχουν σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα