Ισοπαλία και κόκκινες κάρτες στο Αγρίνιο

Στο Αγρίνιο, λοιπόν, ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο σκορ και θέλησε να πάρει τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να ανέβει στη βαθμολογία. Στο 9' , ο άλλοτε παίκτης του Ατρομήτου, ο Καμαρά, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Ο Ατρόμητος ισοφάρισε (1-1) στο 78' με πέναλτυ που χτύπησε ο Μήτρογλου. Η ποινή καταλογίστηκε όταν ο Εντζεγουέλε τράβηξε από τη φανέλα τον διεθνή φορ της ομάδας του Δώνη. Στην ίδια φάση ο αμυντικός του Παναιτωλικού αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μήτρογλου. Μάλλον
μια απόφαση του Τριτσώνη που σηκώνει μεγάλη συζήτηση, γιατί δεν φάνηκε πως ο Μήτρογλου ήθελε να χτυπήσει με τον αγκώνα του τον Αντι. Σε εκείνο το σημείο ο διαιτητής απέβαλε και τον Δώνη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε.
Διαιτητής: Τριτσώνης.

Κόκκινες: Εντζεγουέλε, Μήτρογλου.

Κίτρινες: Ρότσα, Δημούτσος, Ντολεζάι,. Αντι, Φυτανίδης, Μουμίν, Μητρόπουλος.

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Εντζεγουέλε, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης(61' Κούσας), Χαριστέας(89' Καραμαλίκης), Μητρόπουλος, Αντι, Ντολεζάι, Ονουάτσι, Καμαρά.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Τόμας, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης(74' Αναστασάκος), Επστάιν, Καραγκούνης(46' Μπρίτο), Σφακιανάκης, Καραμάνος(64' Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Μήτρογλου.
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ
Στην Τρίπολη, έστω και δύσκολα ο Αστέρας νίκησε με σκορ 1-0 τη μαχητική Δόξα Δράμας.
Το γκολ σημείωσε στο 54' ο Περόνε. Ενα λεπτό νωρίτερα, ο Αραβίδης για τη Δόξα έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς.
Διαιτητής: Ντίτσος.

Κίτρινες: Ουσέρο, Κουρμπέλης, Σοϊλέδης, Περόνε, Κυβελίδης.

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Τσαμπούρης, Αλβάρες, Πιπίνης, Κουρμπέλης(73' Λαδάκης), Ουσέρο, Φορμίκα, Μπρέσκα, Ράγιος, Σολάκης(56' Χούλι), Μπακασέτας(46' Περόνε).

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Σικαλιάς, Γελαδάρης, Βέρτζος(69' Κυβελίδης), Τριποτσέρης, Αραβίδης, Παπαδόπουλος, Λίμα, Ουέλινγκτον, Βάντερσον(82' Καπέλ), Σοϊλέδης(74' Ρούτσης).
Keywords
Τυχαία Θέματα