Ισραήλ: «Αυτό θα πάθετε αν μπείτε στη Γάζα» – Η Χαμάς «προειδοποιεί»

Η Χαμάς με βίντεο που ανάρτησε στα social media «προειδοποιεί» τον ισραηλινό στρατό να μην εισβάλει στη Γάζα γιατί θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Ο ισραηλινός στρατός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, περιμένει την πολιτική απόφαση για να προχωρήσει στη χερσαία επέμβαση στη Λωρίδα.

Άλλο βίντεο που δημοσίευσε το War Monitor δείχνει μαχητές της Χαμάς να φτιάχνουν αυτοσχέδια όπλα

Το War Monitor αναμετέδωσε το βίντεο

της Χαμάς:

Hamas Publishes a Video titled:

“A message to the ground forces: This is what awaits you when you enter Gaza” pic.twitter.com/pqrSmNBMTL

— War Monitor (@WarMonitors) October 14, 2023

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ένοπλοι της Χαμάς βγαίνουν από καταφύγια με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μεταφέρουν βαρύ οπλισμό και επιτίθενται στα τανκς των Ισραηλινών με ρουκέτες.

Το βίντεο στη συνέχεια αποτυπώνει τη σύλληψη ισραηλινών στρατιωτών που βρίσκονται μέσα σε τανκς, με τους μαχητές της Χαμάς στη συνέχεια να τους οδηγούν στα καταφύγια τους.

Μαχητές της Χαμάς φτιάχνουν αυτοσχέδια όπλα

Άλλο βίντεο που δημοσίευσε το War Monitor δείχνει μαχητές της Χαμάς να φτιάχνουν αυτοσχέδια όπλα. Στην ανάρτησή του το War Monitor αναφέρει ότι: «Εν όψει της αναμενόμενης εισβολής στη Γάζα, η Χαμάς αποκαλύπτει το αυτοσχέδιο αντιτεθωρακισμένο Al-Yassin διαμετρήματος 105 χιλιοστών».

In light of the zionist’s anticipated invasion into Gaza, Hamas unveils the home-made “Al-Yassin” anti-armor shell of 105 mm caliber pic.twitter.com/k7fXlTJWj4

— War Monitor (@WarMonitors) October 14, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα