Καταχειροκροτήθηκε στο γήπεδο ο παίκτης χόκεϊ που πλήγωσε θανάσιμα αντίπαλό του με παγοπέδιλο

Η ομάδα Sheffield Steelers επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για πρώτη φορά μετά τη μοιραία σύγκρουση που είχε με τον παίκτη των Nottingham Panthers Άνταμ Τζόνσον ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο. Ο παίκτης του χόκεϊ επί πάγου Ματ Πέτγκρεϊβ δεν συμμετείχε στον αγώνα αλλά καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι ως ένδειξη συμπαράστασης.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε προς τιμή του αδικοχαμένου Τζόνσον

περισσότεροι από 8.000 οπαδοί να τηρούν ενός λεπτού σιγή και να χειροκροτούν με ενθουσιασμό, καθώς οι παίκτες χτυπούσαν τα μπαστούνια τους στον πάγο πριν από τη νίκη των Steelers με 2-1 επί του Coventry Blaze την Κυριακή. Ο Πέτγκρεϊβ μπορεί να μην συμπεριλαμβανόταν στην αποστολή των Steelers, αλλά πριν από τον αγώνα, η φωτογραφία του εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη μέσα στο στάδιο, με πολλούς οπαδούς να σηκώνονται όρθιοι για να χειροκροτήσουν την εικόνα του αμυντικού.

Ο 31χρονος λέγεται ότι είναι «συντετριμμένος» από το περιστατικό, το οποίο οι Panthers χαρακτήρισαν «φρικιαστικό ατύχημα».

Δείτε το βίντεο:

Ice skater Matt Petgrave who slashed throat of competitor Adam Johnson with his ice skate and killed him gets a STANDING OVATION by 8,000 fans despite not returning to the rink.

Fans cheered and stood up after his photo appeared on the screen.

pic.twitter.com/gpWbrka99N

— Oli London (@OliLondonTV) November 14, 2023

Αντιδράσεις στο Twitter για το… χειροκρότημα

Μπορεί οι συμπαίκτες και οι οπαδοί της ομάδας Sheffield Steelers να δείχνουν τη συμπαράστασή τους προς τον αμυντικό Πέτγκρεϊβ, ωστόσο υπάρχουν πολλά μηνύματα μίσους στο Twitter, καθώς αρκετοί πιστεύουν πώς ο Πέτγκρεϊβ το έκανε επίτηδες και πρέπει να μπει στη φυλακή.

Why would you «stand with» a murderer? You are trash, and a traitor to your fallen teammate, and a traitor to your entire nation.

— Follow the White Rabbit (@1WhiteHare) November 14, 2023

Why did the fans give the man a standing ovation? I am still sickened by the horror of what occurred on the ice. This feels like a scene out of Squid Games.

— Rhonda Thomas (@RhondaT75962013) November 14, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα