Κιβωτός του Κόσμου: Οι ομαδικές βαφτίσεις από τον πατέρα Αντώνιο με νονά την πρεσβυτέρα

Οι έρευνες γύρω από την Κιβωτό του Κόσμου συνεχίζονται ενώ στο προσκήνιο έρχονται και οι διπλές βαφτίσεις παιδιών μέσα στις δομές.

Όπως μαρτυρούν φωτογραφίες που ανέβαζε η «Κιβωτός» στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, προχωρούσε σε μαζικές βαφτίσεις. Μάλιστα, ο ιερέας που έκανε τις βαφτίσεις ήταν ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος, ενώ νονά των παιδιών γινόταν η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Κιβωτού του Κόσμου, η ομαδική βάφτιση αφορούσε σε 9 ανήλικα παιδιά που έγιναν

στη δομή του Βόλου, ενώ σε όλα δόθηκαν διπλά ονόματα.

Διαβάστε επίσης: Έλεγχοι στους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις θυρίδες του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Όπως αναφέρει η «Κιβωτός του Κόσμου» στην ανάρτηση τα 9 παιδιά «κατόπιν κατήχησης και ύστερα από μεγάλο ζήλο και πόθο τους για την πίστη μας, οι ίδιοι ζήτησαν και έλαβαν το φώτισμα της Θείας βαπτίσεως – μυστήριο παλιγγενεσίας και αναγέννησης γι’ αυτό και έλαβαν νέα ονόματα».

Διαβάστε επίσης: «Με κλείδωναν στο κλουβί και μου έδιναν χαλασμένο φαγητό» – Η συγκλονιστική μαρτυρία 8χρονου για την «Κιβωτό»Η ανάρτηση της «Κιβωτού»

«Όσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε αλληλούια…»

Μέσα σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και συγκίνησης όλη η οικογένεια της Κιβωτού έδωσε το παρόν της το Σάββατο 22/9 και την Κυριακή 23/9 στην μεγάλη χαρά των 9 παιδιών μας στην ομαδική βάπτιση στο σπίτι μας στον Βόλο.

Διαβάστε επίσης: Κιβωτός του κόσμου: Πέντε «βόμβες» εθελόντριας για τις τιμωρίες των παιδιών

Με την βοήθεια του Ιησού Χριστού άλλα 9 παιδιά μας κατόπιν κατήχησης και ύστερα από μεγάλο ζήλο και πόθο τους για την πίστη μας, οι ίδιοι ζήτησαν και έλαβαν το φώτισμα της Θείας βαπτίσεως-μυστηριο παλιγγενεσίας και αναγέννησης γι’ αυτο και έλαβαν νέα ονόματα τα οποία είναι :

Εμμανουήλ – Ιάκωβος
Βασίλειος – Σέργιος
Κωνσταντίνος – Βάκχος
Μάρκελλος – Κήρυκος
Θεόδωρος – Βίκτωρας
Δαυίδ – Ιώβ
Μάριος – Αριστοτέλης
Σωτηρία – Κοσμούλα
Μαριάνθη – Άννα

Keywords
Τυχαία Θέματα