Μαρούσι: «Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη της αιματηρής συμπλοκής στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4).

Ο άνδρας, που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 23χρονο έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο, έχει ταυτοποιηθεί και σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για σεσημασμένο, καθώς έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν.

Η ΕΛ.ΑΣ, από την άναλυση του βιντεοληπτικού υλικού, είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του και η σύλληψη του φαίνεται

πως είναι θέμα χρόνου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και για άλλα άτομα που συμμετείχαν στο περιστατικό.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του θύματος παραμένει συντετριμμένη και πενθεί για τον χαμό του παιδιού της.

Η κηδεία του 23χρονου θα γίνει αύριο (30/4) σε κλίμα οδύνης, με τους γονείς να αναμένουν ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή από τον γιο τους να βρεθεί σύντομα στα χέρια των αρχών.

«Θα διαλευκανθεί η υπόθεση και θα συλληφθεί ο δράστης»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Βασίλης Δ. Νουλέζας, μιλώντας στο in ζήτα «να γίνει απόλυτα σεβαστή από όλους η μνήμη του νεκρού παιδιού και ο αβάσταχτος πόνος και το βαρύ πένθος των γονέων  και των οικείων».

«Οι γονείς κηδεύουν το παιδί τους. Τραγωδία», τονίζει ο κ. Νουλέζας και δηλώνει βέβαιος ότι «η Ελληνική Αστυνομία θα διαλευκάνει την υπόθεση και θα συλληφθεί ο δράστης της στυγερής δολοφονίας».

Όπως λέει, πρόκειται για ανθρωποκτονία με πρόθεση, ενώ παράλληλα ζητά να μην εξάγονται βιαστικά συμπεράσματα. «Θα λάβουμε τη δικογραφία και θα γίνουν οι περαιτέρω νομικές ενέργειες όπως πρέπει», υπογραμμίζει ο κ. Νουλέζας.

Οι δυο τραυματίες δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής απαντήσεις στους αστυνομικούς

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 4:40, επί της Λεωφόρου Κηφισίας. Οι αστυνομικές δυνάμεις, που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν κάλυκα 9 χιλιοστών και ένα πιστόλι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να ήρθαν στα χέρια, με το 23χρονο θύμα να επιχειρεί να τραβήξει όπλο. Το όπλο μπλόκαρε με αποτέλεσμα ο δράστης να τον μαχαιρώσει στον λαιμό αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα, ένας ακόμα 23χρονος και ένας 26χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δυο τραυματίες δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής απαντήσεις στους αστυνομικούς για την αφορμή της σύγκρουσης. Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες έχουν αναφέρει ότι όλα έγιναν για άσημαντη αφορμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα