Μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Κιλκίς – Ένας νεκρός, τέσσερις τραυματίες

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου σε περιοχή του Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 18:00, δύο οχήματα συγκρούστηκαν στο ύψος του χωριού Δροσάτου, επί της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Πετριτσίου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 68χρονος ημεδαπός, ενώ με ελαφρότερα τραύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κιλκίς ακόμα τέσσερα άτομα.

Για τον απεγκλωβισμό

των ατόμων επιχείρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με οκτώ πυροσβέστες και δύο οχήματα. Στο σημείο επίσης έσπευσαν για συνδρομή δυνάμεις της Τροχαίας Κιλκίς του ΕΚΑΒ.

Χωρίς αισθήσεις #ανασύρθηκε άνδρας, από ΕΙΧ όχημα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στην περιοχή Δροσάτο του δήμου Κιλκίς. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 10, 2023

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ελληνική Αστυνομία , τονίζοντας ότι τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Σήμερα (10 Δεκεμβρίου 2023) και ώρα 17:40 περίπου, στo 66 χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Πετριτσίου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 68χρονου οδηγού και τον τραυματισμό 4 ατόμων που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς».

Keywords
Τυχαία Θέματα