«Να είναι ο τελικός γιορτή»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε μεταξύ άλλων: « Θέλουμε να ζητήσουμε από τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να μην γίνει το παραμικρό που θα αμαυρώσει τον τελικό. Σας διαβεβαιώνω πως δεν θα υπάρξει ούτε ένας φίλος του Ολυμπιακού
που θα κάνει το παραμικρό και θέλω να πιστεύω ούτε του Ατρομήτου. Είχαμε πει για πιθανούς προβοκάτορες στο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και μιλούσαμε για μεγάλα επεισόδια-δυστυχώς επιβεβαιώθηκαμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μην χαλάσουν τη γιορτή. Θα προσπαθήσουμε να μην γίνει το παραμικρό.Το όραμά μου είναι να έχουμε τελικούς όπως στην Αγγλία.Θέλουμε να αγοράσουμε έξτρα εισιτήρια σε μια θύρα και να φιλοξενηθούν παιδιά από ακαδημίες ποδοσφαίρου. Θέλουμε ο κόσμος να γυρίσει στο γήπεδο. Να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον τελικό και ο καλύτερος να νικήσει. Εχουμε κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι στιγμής γι' αυτόν τον τελικό και πιστεύω πως έχουμε διαμορφώσει ένα πολύ καλό κλίμα. Μπορεί να είναι παρακινδυνευμένο να πει κάποιος ότι δεν θα γίνει το παραμικρό στον τελικό, μερικές ημέρες πριν διεξαχθεί, αλλά εγώ τολμώ να το πω».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπογράμμισε: « Ισως να κάνουν και οι δύο ομάδες ένα εξαιρετικό ματς ακόμη, να δούμε έναν πολύ ωραίο τελικό. Θέλουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στον κόσμο. Ολοι όσοι έχουν να κάνουν με αυτόν τον τελικό πρέπει να εστιάσουν στο αγωνιστικό κομμάτι και το ποδόσφαιρο που θα παίξουν οι δύο ομάδες. Δεν σκέφτομαι ότι θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στην Ελλάδα. Εχω στο νού πόσο δύσκολο είναι να αγωνιστείς απέναντι στον Ατρόμητο. Δεν κρύβω ότι θέλω να κερδίσω έναν ακόμη τίτλο».

Ο Βασίλης Τοροσίδης, αρχηγός του Ολυμπιακού, δήλωσε: « Τέτοια εκδήλωση παραμονές τελικού δεν έχει ξαναγίνει. Χορτάσαμε από λόγια, έφτασε η ώρα για πράξεις. Πρέπει να θυμόμαστε πως πρόκειται για ένα ματς, άρα να είναι γιορτή».

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, υποστήριξε: « Ο σκοπός είναι να περάσουμε το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Αυτό θα πρέπει να είναι ένας τελικός κυπέλλο9υ. Ολοι πρέπει να έχουμε συνεργασία ώστε να μην συμβούν τα περυσινά. Ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός να νικήσει. Στο αγωνστικό κομμάτι, αν δεν πιστεύουμε στον τίτλο, ας μην κατέβουμε στο γήπεδο. Είμαστε φιλόδοξη ομάδα αλλά και πραγματιστές. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με την καλύτερη ομάδα, δεν μπορεί όμως κανείς να μας αφαιρέσει το δικαίωμα να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα να πάρουμε το τρόπαιο. Να είναι σίγουροι οι οπαδοί μας ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε: « Οποιος δεν ονειρεύεται και δεν έχει φιλοδοξίες είναι κενός άνθρωπος. Πέρα από τον ρεαλισμό που μας διακατέχει ως ομάδα, ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο το αουτσάιντερ νικά πολλές φορές το φαβορί. Είναι μεγάλο το παράδειγμα της εθνικής μας στο Ευρωπαϊκό τού 2004.Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα παλέψουμε για το τρόπαιο. Θεωρώ γενναίο από την πλευρά του Ολυμπιακού ότι μας αφήνει να χρησιμοποιήσουμε τους Μήτρογλου και Τάτο. Καμμιά ομάδα στο εξωτερικό δεν αφήνει δανεικούς να αγωνιστούν εναντίον
Keywords
Τυχαία Θέματα