Νέο Volvo EM90 MPV: Με συστήματα που κάνουν …τρίπλα στα ατυχήματα

 Το νέο Volvo EM90 είναι το νέο premium αμιγώς ηλεκτρικό MPV που θα το δούμε στις 12 Νοεμβρίου. Θα έχει όλα τα στοιχεία ασφάλειας που προσφέρει η φίρμα σε κάθε της μοντέλο με έναν ισχυρότατο κλωβό ασφαλείας, που βοηθά να απορροφηθεί η ισχύς μίας πιθανής σύγκρουσης με αποτελεσματικό τρόπο.Το EM90 εξοπλίζεται με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες

προστασίας της μπαταρίας, συμπεριλαμβανομένης μίας ισχυρής δομής από χάλυβα και αλουμίνιο που εξασφαλίζει ασφαλή και σταθερή συμπεριφορά σε περίπτωση σύγκρουσης.

Μέσα στην καμπίνα, η βέλτιστη τοποθέτηση των αερόσακων συμβάλλει στην εξαιρετική προστασία των επιβατών.

Προσφέρει μια πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας και προηγμένης υποβοήθησης οδηγού όπου…θα εργάζονται μια πλειάδα ηλεκτρονικών, όπως του  λογισμικού, ενός πλήρους σετ αισθητήρων που αποτελείται από κάμερες υψηλής ευκρίνειας, κάμερες surround με περιφερειακή λήψη, ραντάρ χιλιοστομετρικού κύματος πουβοηθούν στην αποφυγή συγκρούσεων σε πραγματικές συνθήκες.

Το σκανδιναβικό κινούμενο σαλόνι προσφέρει άπλετο χώρο, μεγάλο χώρο για τα πόδια, καθώς και σε πλειάδα έξυπνων λύσεων αποθήκευσης.

To EM90 δεν είναι μόνο ένα σκανδιναβικό κινούμενο σαλόνι, αλλά και η κινητή ιδιωτική σας αίθουσα συναυλιών. Συνολικά 21 ηχεία της Bowers & Wilkins ενσωματώνονται όμορφα σε όλη την καμπίνα και μέσα στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων, προκειμένου να προσφέρουν τρισδιάστατο ήχο υψηλής πιστότητας και να δημιουργήσουν την απόλυτη ηχητική εμπειρία μέσα στο EM90, με την υποστήριξη ισχύος 2.460W.

Keywords
Τυχαία Θέματα