Ο Αρης υποχρέωσε τον ΠΑΟ στην πρώτη του ήττα

Ο Αρης ήταν καταφανώς ανώτερος από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Οι παίκτες του Πρόμπριεζ ζήτησαν τη νίκη και την πήραν με τρόπο πανηγυρικό. Μάλιστα, στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς ο Αρης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε πλήθος ευκαιριών.

Κατά συνέπεια, το πρώτο γκολ ήταν θέμα χρόνου. Ηρθε νωρίς, στο 11', όταν ο Μίσελ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά
και ο Τσέζαρεκ με απ' ευθείας σουτ σημείωσε το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός σταδιακά αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση στο 38': ο Λέτο χτύπησε το φάουλ, ο Μπουμσόνγκ σηκώθηκε πολύ ψηλά, κεφαλιά και 1-1.

Και εκεί που όλοι έλεγαν πως οι γηπεδούχοι είχαν πατήσει ...φρένο, έγινε το 2-1 στο τέλος του ημιχρόνου. Ο Σαριέγκι έκανε σοβαρό λάθος στο κέντρο της άμυνας, η μπάλα έφτασε στον Ντίκο, σουτ μέσα από την περιοχή, το δεύτερο γκολ του Αρη.

Ολα τέλειωσαν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Νέτο έκανε επέλαση, κέρδισε φάουλ, το χτύπησε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος άσος και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ (3-1).

Ηταν μια μεγάλη επιτυχία για τον Αρη, ένας θρίαμβος, η πρώτη νίκη στην έδρα του. Αντίθετα, ο ΠΑΟ γνώρισε την πίκρα της ήττας, κάτι που δεν είχε συμβεί στο εφετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Σπάθας.

Κίτρινες: Κατσουράνης, Σανκαρέ, Λέτο, Γιαννιώτας, Βύντρα, Ρούντολφ.

Αρης: Βελλίδης, Μίσελ, Παπαστεριανός (80' Καπετάνος), Σανκαρέ, Ντίκο, Τόχα, Φατί, Ούμπιντες, Γιαννιώτας(46' Νέτο), Τσέζαρεκ, Γιάκομπ(61' Καστίγιο).

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Κατσουράνης, Κουίνσι (85' Μαυρίας), Ζέκα (71' Πετρόπουλος), Κλέιτον (60' Ρούντολφ), Λέτο.
Keywords
Τυχαία Θέματα