Ο Ατρόμητος πήρε ισοπαλία στο Ολυμπιακό Στάδιο

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ. Στη συνέχεια, μετά την είσοδο του Κουίνσι στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ισοφάρισαν και θα μπορούσαν να πάρουν και τους βαθμούς της νίκης. Μετά το 1-1 όλα είναι ρευστά σε ό,τι αφορά στη μάχη για την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα των play offs.

Μόλις στο 4' ο Πίτου Γκαρσία με σουτ έκανε το 0-1 για τον Ατρόμητο.

Στο 48' ο Καραμάνος έπιασε σουτ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Καρνέζη,
προτού φύγει άουτ.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε (1-1) στο 55' με τον Τοτσέ. Προηγήθηκε σουτ τού Χριστοδουλόπουλου, κόντρα της μπάλας στον Τομάς και νέο σουτ στα δίχτυα από τον ισπανό επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Ο διαιτητής Κουκουλάκης θα μπορούσε να δώσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ στο 74', όταν ο Κουίνσι φάνηκε να ανατρέπεται από τον Φυτανίδη.

Διαιτητής: Κουκουλάκης.

Κίτρινες: Κατσουράνης, Ιτάνζ, Οικονόμου, Επστάιν, Ιγγλέσιας, Σφακιανάκης.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βύντρα (59' Καραγκούνης), Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζέκα, Κατσουράνης (66' Νίνης), Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον (46' Κουίνσι).

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδης, Οικονόμου (66' Νάστος), Σφακιανάκης, Πίτου Γκαρσία(57' Μήτρογλου), Επστάιν, Καραμάνος, Δημούτσος, Μπρίτο (57' Ιγγλέσιας).
Keywords
Τυχαία Θέματα