Ο ΠΑΟ κυπελλούχος με επική ανατροπή

Τι αν βρέθηκε 13 πόντους πίσω στο σκορ στην τρίτη περίοδο, ο Παναθηναικός κατάφερε να αντιδράσει και να φτάσει στον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Οσο για τους Ερυθρόλευκους θα πρέπει να αναζητήσουν την αιτία της ήττας στα πολλά λάθη και τις συνεχόμενες λανθασμένες επιθέσεις. Ηταν ένα ματς με πολλές διακυμάνσεις. Ο Παναθηναικός έδειχνε κυριάρχος στην πρώτη περίοδο όταν προηγήθηκε 29-17, αλλά σύντομα η
ομάδα του Ιβκοβιτς «μάζεψε» τη διαφορά και το ημίχρονο έκλεισε στους τρεις πόντους (38-35).

Αλλαγή σκηνικού στο β' μέρος, με τον Ολυμπιακό να αρχίζει με σερί 11-0 να προηγείται 46-38, και 58-45 (28' ) και τον Παναθηναικό να απαντά με Γιασικεβίτσιους και Βουγιούκα και να μειώνει στο 30' σε 58-555.

Στην τέταρτη περίοδο, οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν 68-59 (33' ), αλλά μετά ... έσβησαν τα φώτα! Ο Παναθηναικός μεγάλωσε την πίεση στην άμυνα , οι παίκτες του Ολυμπιακού έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς καλάθι έως το τέλος!

Ετσι, ο Παναθηναικός μείωσε σταδιακά και πέρασε μπροστά στα 26'' με βολή του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο ΟΛυμπιακός, είχε την ευκαιρία να κλέψει το ματς, αλλά τη μπάλα στο σουτ του Παπανικολάου βρήκε σίδερο!
Keywords
Τυχαία Θέματα